USR susține parteneriatul civil. Când decide Nicușor Dan dacă revine în partid

de Avram Eliza , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 14:12, 18 iunie 2017
USR susține parteneriatul civil. Când decide Nicușor Dan dacă revine în partid

Uniunea Salvați România a decis, sâmbătă, că va susține parteneriatul civil, iar fostul președinte, Nicușor Dan, care și-a dat demisia din formațiune din cauza poziționării împotriva modificării Constituției, susținută de Coaliția pentru Familie, va decide în luna august dacă revine în partid. 

”După dezbateri foarte consistente și contondente de peste 7 ore, Comitetul Politic Național al USR a luat astăzi o decizie de susținere a parteneriatul civil (Vot: 77 pentru, 1 împotrivă, 7 abțineri), dar și una de păstrare a libertății de opinie a membrilor săi față de inițiativa de modificare a Constituției (Vot: 56 pentru, 33 împotrivă, 4 abțineri). Nicușor Dan a declarat că decizia unei eventuale reveniri în partid o va lua după rezultatele referendumului intern, programat în prima parte a lunii august, pentru a avea în vedere poziția membrilor partidului”, a anunțat USR, într-un comunicat de presă.

Comentarii

 • agapis

  18 iunie 2017 16:36

  Orice om cu judecata,indiferent ca este religios sau nu isi da seama ca logica lui Kant e perfecta!

  raspunde comentariului
 • agapis

  18 iunie 2017 15:19

  Ptiu !S-a aciuat Uciga-l Toaca la USR ?Au ajuns sa-i faca voia!Incurajeaza comportamentele suicidare,deviante,aberante, cu miros de moarte,ale speciei si ale natiei!Pai nu se gandesc ce-ar fi ca si copiii lor sa ajunga la astfel de comportamente ?! Sau poate ca asta viseaza si asta in numele unei libertati prost intelese!Pai Dumnezeu ne-a lasat liberi, doar ne-a spus ce e BINE si ce e RAU!Iar noi alegem RAUL ?Pe cine reprezinta USR?Nu cred ca alegatorii lor le-au dat un astfel de mandat,nu pot sa cred asta...Orice-ar fi ,nu putem spune RAULUI BINE.Aplicand prinicipiul imperativul categoric al lui Kant care cere ca daca vrei sa afli daca ceva e bine sau rau sa generalizezi acel ceva la absolut toti oamenii hai sa vedem ce-ar fi daca toti am fi homosexuali ?Pai ar disparea specia si ar disparea si BUCURIA VIETII !Asta doreste si diavolul care intotdeauna a fost ucigas de oameni! Statul are OBLIGATIA de a promova si proteja BINELE NATIUNII si nu are voie sa incurajeze comportamentele anormale.Acuma nu se pot plange nici homosexualii ca n-ar fi liberi!Dar nu avem nevoie sa faca prozeliti din randul copiilor nostri,ca ei cam asta vor cand ies pe strada!Sa stea in banca lor si nimeni n-are nimic cu ei!A aproba prteneriatul civil inseamna a deschide Cutia Pandorei!Raul nu va mai putea fi oprit ,ANORMALUL va trece drept NORMAL si asta in numele LIBERTATII! Vai de noi!

  raspunde comentariului
  • Voltaire în 1767

   18 iunie 2017 16:18

   In a letter to Frederick II, King of Prussia, dated 5 January 1767, Voltaire 1694 1778 wrote about Christianity"Our RELIGION is assuredly the most ridiculous, the most absurd and the most bloody religion which has ever infected this world. Your Majesty will do the human race an eternal service by extirpating this INFAMOUS SUPERSTITION, I do not say among the rabble, who are not worthy of being enlightened and who are apt for every yoke I say among honest people, among men who think, among those who wish to think. My one regret in dying is that I cannot aid you in this noble enterprise, the finest and most respectable which the human mind can point out.."Ok ...traducerea la textul lui Voltaire de mai sus...Într-o scrisoare către regele Frederick al II- lea al Prusiei datată 5 Ianuarie 1767, Voltaire a scris despre religia creștină ." RELIGIA noastră este în mod sigur cea mai ridicolă, cea mai absurdă și cea mai criminală religie care a infectat vreodată această lume. Majestatea voastră ar face rasei umane un serviciu etern prin extirparea acestei INFAME SUPERSTIȚII, si nu ma refer la un serviciu pentru oamenii simpli, care pot fi luați oricînd peste piciorîn detidere și care nu merită să fie educați, ci mă refer aici la oamenii onești, la oamenii care gîndesc, la oamenii care vor să gîndească ..... Regretul meu, acum cind mă apropii de sfîrșitul vieții este că nu vă pot ajuta în această nobilă acțiune, cea mai bună si respectabilă către care inteligența umană poate ținti ."

   raspunde comentariului
   • Ella

    10 iulie 2017 10:02

    Da si pe patul de moarte a cerut sa i se aduca "cartea"!Cind a fost intrebat care carte a raspuns ca este o singura carte carw merita sa fie numita asa si aceea este Biblia ! Asta este cu "marii ginditori ai lumii"!

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design