Monica Macovei, lăsată fără microfon la Convenția PDL

de Romulus Georgescu , 26 iulie 2014 - stire actualizata la ora 13:06, 27 iulie 2014

Conducerea PDL a intrat, din nou în conflict cu europarlamentarul Monica Macovei, după ce nu i-a dat cuvîntul la finalul Convenției Naționale a PDL.

 

La finalul reuniunii PDL, europarlamentaurl Monica Macovei, s-a dus la președintele Vasile Blaga și l-a întrebat de ce nu i s-a dat cuvîntul. Blaga s-a întors către secretarul general Gheorghe Flutur, responsabil cu organizarea Convenției. ”Nu i-ai dat cuvântul?”, a întrebat Blaga.

Flutur s-a îndreptat către Macovei și a justificat decizia prin absența unei solicitări din partea acesteia. ”Păi, măi, Monica, m-am uitat special la tine și am zis: cine vrea să ia cuvântul pe statut?”, a spus Flutur. Macovei a răspuns: ”Dar eu nu pe statut am dorit să iau cuvântul! Ce ne-am înțeles noi pe hol?”.

Flutur a încercat să spună că Macovei trebuia să se încadereze în program, dar explicația sa nu a fost acceptată de Macovei: ”Deci, v-ați stricat Convenția singuri! În momentul ăsta v-ați stricat Convenția”, a concluzionat, Macovei.

Monica Macovei este, deja în conflict cu conducerea PDL după ce a cerut să fie inclusă în sondajele pentru desemnarea prezidențiabilului. Vasile Blaga a refuzat, explicînd că în PDL s-au organizat alegeri interne pentru desemnarea prezidențiabilului, competiție cîștigată de Cătălin Predoiu.

Comentarii

 • Cato cel Batran

  28 iulie 2014 9:18

  Ai perfecta dreptate, asa se va intampla ! Monica Macovei Presedinte !!!

  raspunde comentariului
 • Ion Dumitru

  28 iulie 2014 3:28

  Am citit in Ev.Zilei un articol al domnului Ion Cristoiu care a fost martor la acesta bazaconie de unire PDL-PNL-F C..Monica Macovei n-a solicitat microfonul,doar a avut o opine despre statut,restul apa de ploaie,doar a ridicat mana la votare,pe undeva s-a abtinut,la fel ca si marele Ungureanu.Nimic si absolut nimic sa aiba argumente cu prvire la alianta .

  raspunde comentariului
 • Aurel

  27 iulie 2014 19:28

  De ce e asta stire? Autorul chiar nu mai are ce scrie? Daca Macovei nu mai are bun simt sa stie cand sa iasa din scena nu inseamna ca pe inoi ne intereseaza ce face si ce zice ea. sunt alte lucruri interesante de relatat. Lipsa de profesionalism.

  raspunde comentariului
 • sanis

  27 iulie 2014 13:35

  E, oricum, un pas inainte. La fostul Congresalegeri, s-a fugit cu urnele...

  raspunde comentariului
 • to,arășu

  27 iulie 2014 10:05

  are dreptate monikaeu o vreau pe to,arășa noastră procuror la .....microfon.

  raspunde comentariului
 • Mark

  27 iulie 2014 8:34

  Monica, un nume pe care o sa ni'l amintim. Noul pnl si psd vor calari Romanika cum 'or vrea ei. Gindacii, hotii, criminalii.

  raspunde comentariului
 • vero

  26 iulie 2014 23:29

  Este mai mult decat evident ca-i deranjati. Baietii au batut palma cu conditia sa fiti eliminata cat mai curand. Si nu cred ca sunteti singura pe lista. Acum, daca stai sa te gandesti, tot raul este spre bine. Cand o usa ti se tranteste in nas, o alta se deschide. Viitoarea usa nu este obligatoriu sa fie legata de politica pt. ca oricum Ponta va fi presedinte iar romanii nu merita altceva. Eu ma astept la cel putin 10 ani de calareala psd-ista, ruperea Romaniei din circuitul euro-atlantic si vira catre Rusia. Este ceea ce ni se potriveste. Asa ca dvs. orientati-va catre o cariera in afara zonei crepusculare, numite Romania.

  raspunde comentariului
 • macrofonie

  26 iulie 2014 20:45

  la galagia de-o facea, microfonul mai lipsea.

  raspunde comentariului
 • gigel

  26 iulie 2014 20:19

  Pe vremuri, se spunea "Repetitia este mama invataturii". Astazi putem spune "Repetitia este mama jurnalismului". Cu cat te repeti mai mult, cu atat articolul devine mai "impozant". Trebuie precizat ca e vorba de jurnalismul in ghilimele si online, dar totusi jurnalism.

  raspunde comentariului
 • asda

  26 iulie 2014 15:55

  copypaste failed... sau trebuia indeplinita norma de semne ?

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design