10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechMireasa la nunta căreia ar fi avut loc bătaia dintre Niculae Bădălău...

Mireasa la nunta căreia ar fi avut loc bătaia dintre Niculae Bădălău și Anton Marin susține că liberalul nu era pe lista de invitați

Roxana Enache, mireasa la nunta căreia ar fi avut loc conflictul dintre președintele executiv al PSD Niculae Bădălău şi liberalul Anton Marin, a precizat, duminică, la Antena 3, că acesta din urmă nu se afla pe lista de invitaţi.

„Nu are nicio legătură nunta mea cu faptul că (n.r.: Anton Marin) e naşul surorii mele. Dacă naşul vrea să îşi vadă finuţa, nu era momentul la nunta mea. Atâta timp cât lista de invitaţi a fost făcută de mine, soţul meu, tatăl şi socrul meu, sora mea nu avea cum să îl invite. Domnul Anton nu s-a regăsit pe lista de invitaţi, cum nu s-a regăsit pe lista niciunui eveniment, la niciun fel de petrecere a familiei mele. Nu am văzut, nu am auzit, nu ştiu nimic. Am auzit doar că domnul Anton e pe terasă, mi-am văzut de treburile mele, nu vreau să îşi bată nimeni joc de nunta mea", a spus Roxana Enache, la Antena 3.


Totodată, preşedintele consiliului județean Giurgiu, Marian Mina, a precizat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că acuzaţiile aduse de liberalul Anton Marin preşedintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, nu sunt adevărate.

„Era o nuntă în familie, ca să spun aşa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibaşi. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soţia. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală şi a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de faţă. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton", a scris Marian Mina.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General. Liberalul Anton Marin l-a acuzat pe social-democratul Niculae Bădălău că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, la nunta dintre copiii primarilor din Colibaşi şi Comana, din judeţul Giurgiu. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă