10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu îi dă replica lui Ponta pe tema Holzindustrie: Să sesizeze autorităţile,...

Gorghiu îi dă replica lui Ponta pe tema Holzindustrie: Să sesizeze autorităţile, altfel favorizează infractori

Copreşedinta PNL Alina Gorghiu l-a îndemnat pe premierul Victor Ponta să sesizeze organele competente “dacă nu minte”, în caz contrar fiind nevoită să-l acuze că favorizează infractori, după ce primul ministru a declarat că lideri liberali au avut întâlniri private cu Holzindustrie. 

“Înțeleg că domnul Ponta face declarații iresponsabile și susține că PNL a făcut lobby în favoarea unei companii. Îl invit să facă sesizări la organele competente dacă nu minte, în caz contrar, voi fi nevoită să-l acuz că favorizează infractori”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi: Iohannis face publice documentele care l-au determinat să ceară reexaminarea Codului Silvic

Ea arată că limitarea exporturilor de materie primă și înlocuirea acesteia cu produsul finit – mobila – a fost ideea liberalei Lucia Varga, iar Ponta își însușește din nou o inițiativă a PNL.

“E foarte bine! Măcar să pună în aplicare inițiativele noastre bune! Țara ar avea de câștigat, nu doar colegii de partid ai domniei sale, implicați în retrocedările de păduri și mafia despăduririlor. După cum se știe, din dragoste pentru pădurile țării, unii colegi din PSD de-ai dlui Ponta sunt cercetați penal, iar alții se afla acum dupa gratii, în dosare legate de mafia retrocedărilor de păduri”, mai afirmă Gorghiu.

Citeşte şi: Victor Ponta acuză PNL că apără interesele companiei Schweighofer

Ponta a declarat, miercuri seara că, lideri din PNL au avut întâlniri private şi pe baza funcţiei publice ocupate anterior cu reprezentanţi ai companiei austriace Holzindustrie Schweighofer pe tema proiectului Codului Silvic, dezinformându-l ulterior pe preşedintele Klaus Iohannis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă