9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechFostul ministru Cristian Ghinea susține că USR încearcă să confişte imaginea lui...

Fostul ministru Cristian Ghinea susține că USR încearcă să confişte imaginea lui Cioloş

Ceea ce face PNL este o încercare de a confisca imaginea lui Cioloş, a declarat miercuri fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, citat de Mediafax.

Cristian Ghinea este în acest moment candidat al USR la alegerile parlamentare. El a mai avertizat, miercuri, că dacă oamenii nu se mobilizează vom avea ”un guvern de penali PSD+ALDE”.

”Ce face PNL este o încercare de a confisca imaginea lui Cioloş. Bun, o confişti, o confişti, dar măcar respectă imaginea omului. (…) Eu, personal, când am văzut prima dată afişul am zis «uite ce mizerie face PSD-ul». (…) N-aş spune că e prietenie politică, este o coincidenţă de nume, dacă vreţi. Ambele partide susţin Cioloş pentru că mandatul Guvernului a fost unul de succes, sunt cel mai în măsură să spun asta. (…) Astă vară, când aveam impresia că dacă deschidem televizorul auzim numai cât de idioţi şi de trădători de ţară sunt tehnocraţii, primii care au ieşit să spună «voi faceţi o treabă bună» au fost cei de la USR, prin Nicuşor Dan, prin Clotilde Armand. Apoi s-au trezit şi cei de la PNL că s-au înamorat de Cioloş”, a spus Ghinea.

El a susţinut că USR va fi surpriza acestor alegeri, deşi o problemă de notorietate în anumite judeţe.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă