10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechDragnea, înainte de începerea procesului lui Ponta

Dragnea, înainte de începerea procesului lui Ponta

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD,  a declarat luni, înaintea şedinţei CEx a PSD, în care se va discuta situaţia creată după trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, că partidul vrea să rămână la guvernare, anunţă Mediafax.

PSD vrea să rămână la guvernare. Nimeni din partid nu vrea să ieşim de la guvernare, deci vom face calcule pentru rămânarea la guvernare, a declarat Liviu Dragnea, după ce a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în biroul acestuia, chiar înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Întrebat cât de mult e în ajutorul partidului ca Victor Ponta să rămână în fruntea Guvernului, Dragnea a răspuns evaziv. “Nu ştiu asta, în mod sincer, dar PSD doreşte să rămână la guvernare şi vom discuta în Comitetul Executiv“, a precizat acesta. Întrebat din nou dacă această declaraţie înseamnă că PSD nu îl vrea “exclusiv” pe Ponta prim-ministru, Dragnea a reiterat că “PSD vrea să la guvernare”.

Dragnea a adăugat că în Comitetul Executiv Naţional se va pune inclusiv problema sprijinului politic pentru Guvern. “Va fi unul din subiectele de discutat astăzi. (…) Sigur că vom vota dacă vrem să rămânem la guvernare sau nu“, a spus acesta.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă