10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechAntonescu: Trebuie făcute toate eforturile rezonabile pentru fuziunea cu PDL

Antonescu: Trebuie făcute toate eforturile rezonabile pentru fuziunea cu PDL

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, marți, că trebuie făcute toate ”eforturile rezonabile” pentru fuziunea cu PDL, relatează Mediafax. Fostul lider liberal a mai precizat că, pentru desemnarea candidatului PNL la prezidențiale, sunt necesare analize sociologice, nu doar sondaje.

”Există o indicaţie, un mandat politic dat de Congres, prin rezoluţia privind fuziunea”, a spus Antonescu. Întrebat dacă preferă fuziunea sau o alianţă cu PDL, Crin Antonescu a răspuns: ”Trebuie făcute toate eforturile, după părerea mea, eforturi rezonabile pentru a face o fuziune”.

Despre candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a spus că e nevoie de o analiză sociologică, nu doar de sondaje şi a menţionat că nu are ”o casă de sondare preferată”.

Antonescu a comentat şi revenirea asupra deciziei privind intrarea în cursa pentru prezidenţiale, după ce iniţial se retrăsese.

El a menţionat că a avut speranţa că se va constitui repede în PNL şi nu numai un consens în jurul unei formule de candidatură, iar acest lucru nu s-a realizat.

În plus, Antonescu a afirmat că ”un segment important din partid şi din afara partidului” susţine în continuare că ar trebui verificate ”toate ipotezele” înainte de a lua o decizie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă