18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăPoliticăIonel Arsene, eliberat din arest, va fi plasat sub control judiciar

Ionel Arsene, eliberat din arest, va fi plasat sub control judiciar

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, în prezent preşedinte al CJ Neamţ, a fost eliberat din arest și urmează să fie plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Bacău nu este definitivă. Arsene fusese reţinut joi de procurorii DNA pentru trafic de influență.

Potrivit DNA, în cursul anului 2013, Ionel Arsene, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei PSD Neamţ, a primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 100.000 euro pentru a-şi folosi influenţa pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispoziţiilor legale privind conflictul de interese şi regimul incompatibilităţilor în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcţie de conducere în administraţia locală.

Procurorii susţin că banii remişi de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului Bucureşti urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari.

Cele mai citite

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...
Ultima oră
Pe aceeași temă