10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Ioan Ghişe A PROTESTAT la Cotroceni

VIDEO Ioan Ghişe A PROTESTAT la Cotroceni

Senatorul PNL Ioan Ghişe s-a hotărât să protesteze într-un mod inedit faţă de revenirea în funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Cu o pancartă ataşată pe care a scris “Poporul a decis, poporul e demis”, Ghişe s-a postat, marţi, pe la orele prânzului, în faţa Palatului Cotroceni, transmite Realitatea TV.

Deşi avea pancarta pe piept, asemeni unui protestatar, Ioan Ghişe a spus că, de fapt, nu protestează şi că doar se plimbă pe stradă.

“Ne plimbăm pe stradă, nu e protest”, le-a spus Ioan Ghişe jurnaliştilor prezenţi.

Anterior acestui eveniment, senatorul PNL de Braşov, Ioan Ghişe, a declarat că a fost ameninţat cu moartea dacă mai continuă demersurile de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

„Am primit un e-mail de la adresa mihai.canada@yahoo.com, prin care mi se punea în vedere că dacă promovez mai departe proiectul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, demis de popor la referendum, îmi rupe gâtul”, a delcarat Ghişe.

Liderul PNL a precizat că a sesizat poliţia asupra ameninţării cu moartea: “Am mai primit înjurături, este firesc, că sunt politician, dar nu ameninţări cu moartea. Nu m-am speriat, dar am sesizat Poliţia să mai temperăm lucrurile”.


<!–
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/46aaa91f1ebc89b11a3ce3b0357e68c5/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// –>
&lt;a href=”http://www.contentchannel.ro” mce_href=”http://www.contentchannel.ro” target=”_blank”&gt; &lt;img border=”0″ alt=”content channel” title=”content channel” src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” mce_src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” /&gt; &lt;/a&gt;

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă