VIDEO Ioan Ghişe A PROTESTAT la Cotroceni

de Ema Ene , 28 august 2012
ghise protesteaza

Senatorul PNL Ioan Ghişe s-a hotărât să protesteze într-un mod inedit faţă de revenirea în funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Cu o pancartă ataşată pe care a scris "Poporul a decis, poporul e demis", Ghişe s-a postat, marţi, pe la orele prânzului, în faţa Palatului Cotroceni, transmite Realitatea TV.

Deşi avea pancarta pe piept, asemeni unui protestatar, Ioan Ghişe a spus că, de fapt, nu protestează şi că doar se plimbă pe stradă.

"Ne plimbăm pe stradă, nu e protest", le-a spus Ioan Ghişe jurnaliştilor prezenţi.

Anterior acestui eveniment, senatorul PNL de Braşov, Ioan Ghişe, a declarat că a fost ameninţat cu moartea dacă mai continuă demersurile de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

„Am primit un e-mail de la adresa [email protected], prin care mi se punea în vedere că dacă promovez mai departe proiectul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, demis de popor la referendum, îmi rupe gâtul", a delcarat Ghişe.

Liderul PNL a precizat că a sesizat poliţia asupra ameninţării cu moartea: "Am mai primit înjurături, este firesc, că sunt politician, dar nu ameninţări cu moartea. Nu m-am speriat, dar am sesizat Poliţia să mai temperăm lucrurile".

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design