13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportUngureanu îi cheamă în partidul său pe susţinătorii din ICCD

Ungureanu îi cheamă în partidul său pe susţinătorii din ICCD

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu le-a trimis un mail susţinătorilor săi din ICCD prin care îi îndeamnă să-l însoţească în partidul pe care îl conduce “pentru a reconstrui o Românie responsabilă, competentă, dreaptă”, potrivit realitatea.net.

“Prin participarea voastră în Iniţiativă, aţi arătat că nu vă este indiferent modul în care este condusă ţara sau se face politică în România; că încrederea, buna-credinţă şi implicarea civică sunt resurse care încă se găsesc din abundenţă în sânul naţiunii; şi că sunteţi gata să treceţi la acţiune politică directă pentru a reconstrui o Românie responsabilă, competentă, dreaptă”, scrie Ungureanu într-un mail adresat susţinătorilor Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta (ICCD).

Acesta le spune că “e timpul să trecem la acţiune”, “e timpul să ne organizăm politic bunele intenţii, proiectele, soluţiile” şi că “e timpul să reprezentăm aceste soluţii în Parlament şi să le aducem la guvernare, după alegerile din decembrie”.

“Partidul Forţa Civică răspunde acestei urgenţe. Este vehiculul politic al Iniţiativei. Este partidul nostru!”, mai scrie fostul premier.

De asemenea, el mai susţine că partidul pe care îl conduce, “ca şi Iniţiativa, proiectul nostru politic este inclusiv, nu exclusivist, se adresează întregii naţiuni, nu unui grup de cetăţeni”, precizând că “la refacerea României participă toţi cei care cred în aceasta şi care se regăsesc în principiile noastre” şi că “într-o ţară divizată de politică sectară, propunem unitate în jurul unei politici naţionale vizionare, bazată pe valori şi soluţii de centru-dreapta”.

Acesta îi îndeamnă pe toţi cei care l-au susţinut şi îl susţin în continuare să vină alături de el pentru a participa “la construcţia forţei politice care va reconstrui România” şi le oferă tuturor un link unde se pot înscrie în Partidul Forţa Civică, partid pe care îl conduce de câteva zile.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă