Tudorel Toader: Săptămâna viitoare definitivăm probabil proiectul de modificare a legilor Justiţiei

de Florin Budescu , 08 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 16:18, 08 octombrie 2017
Tudorel Toader: Săptămâna viitoare definitivăm probabil proiectul de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, duminică, la Iaşi, că săptămâna viitoare proiectul de modificare a legilor Justiţiei va fi definitivat. În ce priveşte memoriul prin care magistraţii cer retragerea proiectului, Toader a spus că "nu face decât să susţină avizul negativ al CSM", conform Mediafax.

Prezent la Iaşi, pentru a participa la lansarea unui volum despre malpraxis editat de către soţia sa, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a vorbit şi despre faptul că săptămâna viitoare proiectul de modificare a legilor Justiţiei va fi definitivat.

În ceea ce priveşte memoriul semnat de către judecători şi magistraţi, Toader a spus că nu face altceva decât să susţină avizul negativ din partea CSM. Întrebat despre memoriul magistraţilor, Tudorel Toader a răspuns:

“Memoriul nu face decât să susţină avizul negativ dat de către CSM pentru că CSM-ul reprezintă judecătorii şi procurorii, dar avizul este consultativ”. Ministrul Justiţiei a spus că are obligaţia de a finaliza proiectul şi că acesta ar putea fi definitivat, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Tudorel Toader:

Vizita ambasadorului Germaniei nu mi-a schimbat opiniile Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, declară că vizita ambasadorului Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, nu i-a modificat opiniile.

”Cu ambasadorul Germaniei am vorbit, sigur, şi despre legile justiţiei, dar cel mai mult despre MCV”, a spus ministrul. Tudorel Toader a vorbit, duminică, la Iaşi, despre întâlnirea pe care a avut-o cu ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt.

Ministrul Justiţiei a spus că discuţiile avute nu au influenţat în niciun fel opţiunile sale. Toader consideră că informaţiile care au apărut în presă legate de această întâlnire nu au fost sută la sută veridice.

Comentarii

 • Nenorocitul!

  09 octombrie 2017 5:24

  Deci legile se schimba dupa optiunile sale? Nu se schimba tinand cont si de opiniile majoritatii magistratilor din tara, care apreciaza ca daunatoare si periculoase schimbarile propuse de nenea Tudorel, la comanda PSD-ului. Este o atitudine de-a dreptul criminala. Ca sa isi salveze el postul si privilegiile si ca sa se salveze marii corupti care s-au infipt la conducerea parlamentului, riscam sa ne intoarcem in epoca Nastase? Acest om nu are rusine, nu are sentimentul datoriei fata de tara si de cetatenii ei si numai STRADA mai poate sa ii puna la respect pe el si pe banditii care ne conduc!

  raspunde comentariului
 • pafnutie

  08 octombrie 2017 19:37

  Dupa ce le modifici,ZBOOORI ,Tudorele!

  raspunde comentariului
 • pafnutie

  08 octombrie 2017 19:37

  Dupa ce le modifici,ZBOOORI ,Tudorele!

  raspunde comentariului
 • Cetatean european

  08 octombrie 2017 17:49

  Sa lase numirea procurorilor sefi si Inspectia Judiciara asa cum sunt si sa se ocupe de modificarile propuse de Curtea Constitutionala si de implementarea legislatiei europene.

  raspunde comentariului
 • INTOARCEREA LA ERA COMUNISTĂ !!!!

  08 octombrie 2017 16:33

  ACEST susținător al COMUNISMULUI ESTE UN PERICOL PENTRU VIITORUL ȚĂRII. ÎNGRĂDIREA DREPTURILOR CELOR CARE AR TREBUI SĂ APLICE LEGILE VA MARGINALIZA ȘI MAI MULT ROMÂNIA ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ. E TIMPUL CA POPORUL ANTI-PSD-ist SA IA ATITUDINE. PROIECTUL PE CARE ÎL VA ÎNAINTA PARLAMENTULUI ACEST VIERME COMUNIST , TOAGHEA LU' TOAGHEA, VA ÎNGENUNCHEA ADEVĂRATA JUSTIȚIE. TOȚI HOȚII DIN GUVERN ȘI DIN PARLAMENT VOR JUBILA ȘI -ȘI VOR CONTINUA HOȚIILE. TRĂIASCĂ PARTIDUL UNIC PSD, ÎMPREUNĂ CU COMANDANTUL SUPREM, FIUL IUBIT AL TELEORMANULUI, LIVIUNICI-DRAGNEAVICI-STALIN !!!!!! APLAUZE NECONTENITE !!!!!!!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design