Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marți este ultima zi când pot fi depuse cererile de restituire a banilor pentru ”Cuminţenia Pământului"

Marți este termenul limită până la care pot fi depuse cererile de restituire a sumelor de bani donate pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului", potrivit Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2017 - 09:11

Marți este termenul limită până la care pot fi depuse cererile de restituire a sumelor de bani donate pentru achiziţionarea sculpturii "Cuminţenia Pământului", potrivit Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Persoanelor care au donat folosind următoarele mijloace le va fi restituită suma donată fără a fi necesare alte proceduri:

- prin virament (ordin de plată în lei/dispoziţie de transfer valutar intrabancar şi interbancar);

- donaţii prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plată prin card bancar;

- transfer bancar electronic (internet banking);

- prin SMS.

Potrivit Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, cei care au donat prin depunere de numerar la sediile instituţiilor de credit şi prin mandat poştal trebuie să trimită la adresa [email protected], până marţi, 31 octombrie 2017, o cerere de restituire, însoţită de copii ale documentelor de plată şi de documente justificative/dovada depunerii sumei solicitate. Aceeaşi procedură este valabilă şi pentru persoanele care nu mai deţin contul bancar din care au efectuat donaţia şi vor restituirea sumei într-un alt cont.

La începutul lunii octombrie, ministrul Culturii a anunţat că negocierile pentru Cuminţenia Pământului au fost reluate şi că se va face o nouă evaluare a lucrării, iar la finalul acesteia statul va decide dacă îşi exercită sau nu dreptul de preempţiune.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...