10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFOTO. RISE Project: Dragnea urmează să ne dea în judecată pentru ancheta...

FOTO. RISE Project: Dragnea urmează să ne dea în judecată pentru ancheta privind afacerile șefului PSD în Brazilia

Jurnaliștii RISE Project susțin, pe Facebook, că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, îi va da în judecată pentru ancheta publicată luni, în care se arată că șeful social-democraților, ar fi mers în Brazilia, de mai multe ori, alături de reprezentanți ai companiei TelDrum, de patronul sinucigaș al Regiotrans, dar și de proaspăt angajata secretară de la minister. Mesajul a fost trimis jurnaliștilor pe WhatsApp.



Citește și: FOTO. Rise Project: Cine l-a însoțit pe șeful PSD în călătoriile în Brazilia. Numai în 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns în Fortaleza de 16 ori

Șeful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers în Brazilia, de mai multe ori, alături de reprezentanți ai companiei TelDrum, de patronul sinucigaș al Regiotrans, dar și de proaspăt angajata secretară de la minister, scrie Rise Project, care a publicat o anchetă semnată împreună cu reporterii unei televiziuni din Brazilia.



Contactat pentru a comenta informațiile ieșite la iveală în numeroasele anchete din presă, Liviu Dragnea a fost de negăsit, ulterior, însă, șeful PSD i-a înștiințat pe jurnaliștii Rise Project că "au încălcat prevederile articolului 208, alineatul 2 din noul Cod Penal referitor la hărțuire". Președintele Camerei Deputaților a menționat că a luat această măsură ca urmare a "obținerii în mod fraudulos și deținerea datelor cu caracter personal", încălcându-se astfel directiva UE 680 / 2016.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă