10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportElena Udrea: Laura Codruța Kovesi este o bombă cu ceas. Zilele îi...

Elena Udrea: Laura Codruța Kovesi este o bombă cu ceas. Zilele îi sunt numărate la conducerea DNA

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lansat, la postul de televiziune România TV, o serie de acuzații la adresa șefei Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

"Kovesi e paranoia generalizată. E o bombă cu ceas. Dacă nu o opreşte sistemul sau preşedintele, fie ajunge într-un spital de boli psihice, ori la Târgşor. Kovesi nu va beneficia de clemenţa de care a beneficiat Coldea. Zilele doamnei Kovesi sunt numărate în fruntea DNA. La cum se comportă, nu va pleca de bunăvoie. Sunt foarte aproape vremurile când Kovesi şi Coldea vor fi anchetaţi de oameni din DNA", a tunat Udrea.

La jumătatea lunii iunie, au fost difuzate mai multe înregistrări audio în care ar fi apărut Laura Codruţa Kovesi în timp ce le-ar fi cerut procurorilor să lucreze, dând însă directive şi către persoane cu funcţii, prin exprimări precum : "Ştiţi ce-mi doresc: să 'decapaţi' instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea" , "Dar altceva mă îngrijorează, că la ăştia cu dosarele vechi, fiecare ştiţi ce aveţi. Mă îngrijorează de ce nu-i înhăţăm!". În replică, DNA susţine că înregistrările în care ar apărea Kovesi nu sunt autentice şi "conţin o serie de fragmente realizate prin juxtapunere".

DNA a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Sesizarea a fost făcută pe motiv că şedinţele cu procurorii din secţii nu sunt publice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă