15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportDirectorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat, au declarat surse din Ministerul de Finanţe pentru Profit.ro. Doroş a fost numit la conducerea instituţei la începutul lunii martie 2016.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a declarat, joi, că există un proces de evaluare a performanței conducerii actuale a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), urmând să fie luate măsuri "în consecință".

"Suntem în proces de evaluare a performanței actualei conduceri a ANAF și vom lua măsuri în consecință în cel mai scurt timp", a spus ministrul.

Înaintea acestei intervenții pe care ministrul Finanțelor a avut-o în cadrul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a subliniat importanța unei funcționări foarte bune a ANAF.

"Cred că e extrem de important ca ANAF să funcționeze foarte bine, astfel încât gradul de colectare să fie unul ridicat", a afirmat Grindeanu.

Cele mai citite

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă