11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea, deranjată de „Alianța răului”

Gabriela Firea, deranjată de „Alianța răului”

Gabriela Firea consideră că Ponta și Negoiță nu vor decât să-i distrugă candidatura pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei iar Alianța dintre cei doi nu poate dura mai mut de un sezon.

„S-au găsit doi colegi de-ai mei să se unească, deşi, pe fond, nu au nici măcar principii asemănătoare, dar se unesc într-o alianţă a răului, într-o alianţă a distrugerii, într-o alianţă în care vor să-l ajute neapărat pe contracandidatul meu. Eu le spun de pe acum că vor avea o mare, mare dezamăgire pentru că eu voi câştiga aceste alegeri cu ajutorul bucureştenilor care s-au săturat de oameni care distrug şi nu ştiu să construiască nimic.”, a afirmat Gabriela Firea duminică, la Antena 3, preluată de News.ro.

Firea îl cataloghează drept mincinos și ipocrit pe Victor Ponta atunci când se prezintă drept un om anti-Dragnea și nu-l iartă nici pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, despre care afirmă că l-a denigrat în trecut chiar pe cel ales acum pentru a se uni în Alianța Pro București 2020.

„Eu cred că această alianţă a răului este o alianţă a răului pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Nu ştiu dacă au fost negocieri. Discuţii ştiu că au fost, dl Negoiţă se şi laudă că discută des cu PNL.”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.

Reacția Gabrielei Firea vine ca răspuns la anunțul făcut duminică de Victor Ponta, liderul Pro România, și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, de a se uni într-o alianță electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă