18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăPoliticăElena Udrea se plânge că e rău în Costa Rica: "Mâncarea e...

Elena Udrea se plânge că e rău în Costa Rica: “Mâncarea e de 3-4 ori mai scumpă”

Elena Udrea, fost ministru și fost consilier al lui Traian Băsescu, a mai declarat, luni seară, că achitarea lui Ludovic Orban îi dă mari speranţe la o decizie similară în cazul ei.

“Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe”, a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia, având în vedere că se află în primul trimestru de sarcină, are o recomandare medicală de a sta departe de orice i-ar putea cauza stres, acesta fiind motivul pentru care a ales să petreacă timp în Costa Rica.

Referitor la Alina Bica, alături de care a fost fotografiată în Costa Rica, fostul ministru al Turismului a arătat că se întâlneşte cu fosta şefă DIICOT de câte ori are ocazia şi mai discută probleme juridice, legate de dosarele răsunătoare din România. Elena Udrea a precizat că Alina Bica are probleme la coloană şi că urmează un tratament pentru asta.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă