Sfârșitul unui gangster: Al Capone de Teleorman | OPINIE

de Grigore Cartianu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 08:02, 13 august 2017
Sfârșitul unui gangster: Al Capone de Teleorman | OPINIE

Bat clopotele, se apropie sfârșitul. Nu sfârșitul lumii, cum prezic bocitoarele, ci sfârșitul politic al lui Al Capone de Teleorman. Și tot de la evaziune fiscală i se trage.

Încolțit din toate părțile, diabolicul pungaș nu mai are scăpare. E o chestiune de timp până când va fi înhățat.

Deocamdată, asistă îngrozit la anchetarea locotenenților săi. Clanul din Teleorman este destructurat prin anchete în care sunt implicate DNA, Parchetul General, DIICOT.

O atmosferă sumbră plutește peste triunghiul bermudelor valahe, Alexandria – Salcia - Turnu Măgurele. Iar supărarea jupânului transmite migrene asupra întregii țări: se scumpește benzina! Suntem ingrați, trebuie să plătim. I-am stricat vacanța, suportăm consecințele la pompă. În tristețea generală, doar vocea lui Ciuvică mai aduce o notă pozitivă: e bine că se scumpește benzina, oricum era prea ieftină!

În ceea ce privește situația sa juridică, boier Dragnea ne-a spus-o preventiv: „Am fost întrebat dacă mă simt vânat. Nu mă simt vânat, chiar sunt!“. Mă rog, el știa mai multe decât noi. Știa și că folosește atâtea paravane, în politică și în afaceri, încât e inevitabil ca la un moment să fie trădat de acești intermediari. Perspectiva unei reduceri de pedeapsă face minuni.

Clanul de la Teleorman, construit în jurul „nașului“ Dragnea, alimentat cu bani publici și bazat pe acțiuni la purtător, sângerează pe mai multe părți. Sunt anchetate bălțile de la Dunăre, domeniile de vânătoare exclusiviste, importurile de mașini agricole, asfaltările fictive, ferma de porci, finanțarea presei de casă, imperiul Tel Drum, investițiile din Brazilia și multe alte scheme de fraudare a banului public. Sub un asemenea foc încrucișat, nimeni nu are scăpare.

Întrebarea e: va accepta Dragnea să meargă la închisoare? Se va resemna el cu implacabilul destin sau va încerca să iasă din încercuire țipând, zgâriind, mușcând? Îl va prinde împușcărierea în țară sau va aplica tactica Ghiță-Popoviciu? Îl vor măcina regretele la Jilava sau ne va rânji de la Fortaleza?

Mulți bolnavi ne-au condus din 1989 încoace, dar unul singur s-a lăsat contaminat total de „sindromul Ceaușescu“: Liviu Dragnea. Boala puterii i-a atins și pe Iliescu, Roman, Năstase sau Ponta, fiecare cu rețeta proprie de parvenire, dar niciunul nu a îmbrăcat atât de mimetic straiele lui Cea­ușescu.

La nebunia asta au lucrat nu doar setea de putere și dorința de a stăpâni țara în stil medieval, ci și frustrările izvorâte dintr-o copilărie modestă, studii mediocre și educație precară. Băiatul milițianului n-a crescut printre cărți, ci lângă un tată care mânuia pulanul.

Acapararea a zeci de hectare din lunca Dunării, inclusiv un braț al marelui fluviu, precum și imensele domenii de vânătoare din Teleorman-Olt, seamănă perfect cu acapararea întregii țări de către Ceaușescu. Nu întâmplător, ambele povești încep în câmpia săracă din sudul României: Ceaușescu de la Scorni­cești, Dragnea de la Saelele. Iar când boala a avansat, hop și dragostea de fotbal!

Scornicești de Olt s-a mutat în Saelele de Teleorman. Un sat cu 2.293 de locuitori, a cărui echipă de fotbal e deja în Liga a 3-a și trage să urce mai sus. Dacă ascensiunea lui Dragnea nu ar fi oprită de magistrați, probabil că echipa din Sae­lele ar ajunge și în cupele europene.

Saelele este satul în care a copilărit Liviu Dragnea. Acum, echipa este patronată (ca paravan) de șoferul lui Liviu Dragnea, e finanțată de fiul lui Liviu Dragnea și stă în cantonament la hotelul finului lui Liviu Dragnea. Sponsorii se înghesuiesc să dea bani la echipa familiei Dragnea.

Conducătorii clubului din Saelele sunt doi foști fotbaliști ai Stelei, Vali Badea și Sorin Paraschiv, care au ajucat și în Liga Campionilor. La fel și antrenorul Marius Baciu.

A fost adus și un fotbalist care a jucat în prima ligă, sunt tratative cu alți doi. Echipa va fi redenumită Voința Turnu Măgurele, iar din primăvara anului viitor se va muta în orașul de la Dunăre. Trupa de fotbal va copia la indigo traseul din tinerețe al lui Liviu Dragnea.

Din fericire, Dragnea nu poate fi Ceaușescu II. Nu-l ajută vremurile. Dar el încă nu-și dă seama și merge mai departe, intră și mai adânc în lațul procurorilor. Iar lațul se tot strânge…

Până una-alta, vestitul Daddy se afundă în penibil. Ambițiile sale de putere îl pun în situații ridicole. Iată, de exemplu, un anun­ț făcut pe site-ul Camerei Deputaților, instituția condusă de condamnatul penal Liviu Dragnea: organizăm concurs pentru angajarea a cinci „muncitori (agenți curățenie), perioadă nedeterminată“. Studii absolvite: „minimum studii generale“. Cazier judiciar: „fără antecedente judiciare“. Așadar, în Parlamentul României, cinstea e condiție obligatorie pentru femeile de serviciu, nu și pentru înalții demnitari!

Și pentru a mai destinde un pic atmosfera, ca să nu-i stricăm complet vacanța lui Daddy, voi încheia cu un banc, adaptat pentru cazul său.

- Cetățene Dragnea, de unde luați atâția bani?

- Din noptieră.

- Dar cine-i pune acolo?

- Băiatul meu.

- Dar el de unde-i ia?

- Îi dau eu.

- Dar dumneavoastră de unde-i luați?

- Domnule procuror, v-am spus doar: din noptieră.

Comentarii

 • Costin Stefan

  23 octombrie 2017 15:46

  CATRE FORTELE DEMOCRATE DIN ROMANIA, daca exista, si cate exista. PUNCTUL 1. Eu am incredere totala in jurnalisti Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Sabin Gherman, Catalin Prisacariu, Andreea Pora, in oameni politici Traian Basescu, Mihai Neamtu, Emil Boc,Theodor Paleologu, Eugen Tomac, Mona Musca, si ,,in altii Monica Macovei, Catalin Avramescu. PUNCTUL 2. Jurnalistii de incredere de la punctual 1, ajutandu-se reciproc, pot intocmi trei tabele ample si separateTj pt jurnalisti, Tp pt politicieni si Ta pt ,,si altii, pe Capitala. Apoi, timp de 10-14 zile, jurnalistii inscrisi deja pe Tj din Capitala, contacteaza telefonic cate doi jurnalisti de mare incredere din fiecare municipiu, pe care ii pune in tema si ii instruiesc, cum sa intocmeasca cele trei tabele Tj, Tp si Ta pt fiecare judet in parte. Punctul 3. Dupa o luna de la declansarea acestei actiuni ,,PATRIA, intr-o zi de duminica, va avea loc o adunare pe tara, a tuturor jurnalistilor patrioti inscrisi pe Tj. Intalnirea se va desfasura intr-o locatie fixata de comun acord. La intalnirea respectiva se hotaraste infiintarea AJDR, adica ASOCIATIA JURNALISTILOR DEMOCRATI DIN ROMANIA, in care nu trebuie sa patrunda niciun journalist care nu este de totala incredere. Apoi, AJDR va lua in discutie posibilitatea infiintarii unui post de televiziune ,,PATRIA, pe baza de actionariat voluntar si eventual cu sprijin din partea COMISIEI EUROPENE. Punctul 4. AJDR isi propune urmatorul ,,OBIECTIV ZERO sa uneasca toate formatiunile democrate in ,,ALIANTA NATIONALA DEMOCRATA, pe scurt AND. Al doilea obiectiv foarte important este ca, la toate alegerile viitoare, sa inscriem pe locurile eligibile numai candidati patrioti si competenti, cum este, de exemplu, CATALIN AVRAMESCU. Personal, as vrea ca AND sa fie condusa la alegeri de catre Basescu. Si daca vom castiga alegerile, Basescu sa fie premier si Catalin Avramescu sa fie ministrul Justitiei. Pe scurt, ce trebuie sa realizam ? SA AVEM TOATE FORTELE DEMOCRATE UNITE si IN URMATORUL PARLAMENT SA AVEM NUMAI OAMENI CU DEMNITATE, PATRIOTI SI COMPETENTI. Doresc ca aceasta postare sa fie citita de domnul GRIGORE CARTIANU.

  raspunde comentariului
 • spartacus

  15 august 2017 13:57

  Acest postac sub denumirea " Jos dreapta tradatoare de tara " este un retardat atata timp cat sustine ca Liviu Dragnea este un om cinstit. Imi exprim si eu parerea ca PSD trebuie scos in afara legii.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  14 august 2017 14:09

  BANDASECU. Dupa ocuparea Romaniei, in august 1944, de catre tancurile sovietice, generalii si politrucii trimisi de Stalin, special pregatiti pentru a ne indoctrina si transforma in colonie total supusa Rusiei, au inlocuit toti sefii din posturile de decizie, au infiintat sedii ale PCR, inclusiv la sate si toata scursura societatii a devenit comunista, iubitoare de stalinism si gata sa serveasca Moscova. Rapid a fost infiintata SECURITATEA sub conducerea celor mai odiosi criminali tradatori de neam si de tara si s-a declansat asa zisa LUPTA DE CLASA, care a umplut tara noastra de inchisori si lagare de munca fortata, in care dubele Securitatii carau oamenii, saltati noaptea din asternut, pentru exterminare, daca erau parati sau banuiti ca se opun regimului communist. Personal, as numi SECUBANDA acea structura banditeasca de comunisti aparata de Securitate pana in decembrie 1989. Din nefericire, lovitura de stat din decembrie 1989, a fost perfectata de nemernici comunisti tradatori de tara, cu indicatiile si sprijinul Kremlinului, doar ca sa-l inlocuiasca pe Ceausescu cu Ion Iliescu, fara schimbarea regimului comunist. Si astfel, SECUBANDA, a fost inlocuita in 22 decembrie 1989 cu BANDASECU, care dainuie si astazi, in care tot fosta Securitate ne conduce de facto si face tot ce vrea in tara asta, indiferent care Presedinte, care Guvern si care Parlament a ajuns sa ne stapaneasca de jure in urma alegerilor parlamentare. Ne conduc tot securistii comunisti, care au devenit cu totii banditi miliardari. D-aia, Voiculescu a iesit cum a iesit din inchisoare, fara sa achite 60 milioane de euro pentru ICA. D-aia, Voiculescu nu e judecat in dosarul Crescent. D-aia, Dragnea nu a fost arestat, desi fura din 2002 sute de milioane de euro cu Tel Drum. D-aia, Ponta si-a permis sa anuleze datoria cazahilor de 690 de milioane de dolari. D-aia, Che Guevara Mazare, care a furat sute de milioane de euro, este condamnat pentru un prejudiciu de 114 milioane euro fara executare. D-aia, Nastase nici nu a fost judecat pentru industria si resursele tarii vandute pe spaga. D-aia Nitu a blocat cu NUP dosarul 6311-2-2012. D-aia, Tariceanu nu este judecat in dosarul Sterling. D-aia, sefii SRI, DNA, etc au petrecut frecvent in K4. D-aia, Justitia depinde de Alta Intrebare. D-aia ne bazam pe americani si foarte multi asteapta rusii si ne spioneaza.

  raspunde comentariului
 • PSD egal hotie institutionalizata

  14 august 2017 8:46

  Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!Aveti boala pe multinationale??!!Este singura competitie care v-a mai ramas, nu?? Restul sectorului particular l-ati distrus, vi l-ati insusit. V-ati uns unii pe altii ca oameni de afaceri, v-ati impartit tara la " licitatie" dupa modelul de la Kremlin.V-ati tras salarii si pensii ca in Pampas de la deputati pina la primari ca sa faceti competitie multinationalelor. Sa umble lumea sa se angajeze la sectorul vostru "de stat", sa subreziti multinationalele pina la alungarea din tara chiar daca asta inseamna pierderea de locuri de munca. Si ce daca! Tocmai bine scapati de competitie si santajati oamenii. Vor un loc de munca? Sa joace cum le cintati!Si uite asa ne intoarcem la societatea socialista multilateral dezvoltata.Ce tot va dati ca sunteti stinga? Ce stinga?? Sunteti hotia institutionalizata!! Ati fost hotia institutionalizata din 1947 pina in 1989 si din 1989 pina in ziua de azi. Ce comunism, socialism, piata libera, democratie? Sub orice titlu aruncat ca praful in ochii credulilor nu stiti decit una si buna hotia, mare si mica. Minciuna. Smecheria. Coruptia ridicata la rang de cultura, de politica de stat, de valore calauzitoare.Felicitari PSD, le-ati perfectat!!!

  raspunde comentariului
 • PSD egal hotie institutionalizata

  14 august 2017 7:47

  Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

  raspunde comentariului
 • Gulea

  13 august 2017 23:18

  Scoteti-l din Hasna pe asta care striga "JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA" ca se ineaca!!!Chemati ******* de la Vitanja ca moare intoxicat!!!

  raspunde comentariului
 • Cristian

  13 august 2017 22:59

  De aceea vor PSD-isti cu toata armata lor de propagandisti s-o schimbe pe Sefa DNA si sa puna in locul ei un doctor PSD-ist. PSD-istii fostii FSN-isti trebuie sa raspunda in fata Justitiei de crimele revolutiei si mineriadelor! Dar unde gasim o Justitie ADEVARATA? In tarile musulmane toti ajungeau la streang.

  raspunde comentariului
 • JOS CRIMINALII DIN PSD PARTIDUL RISIEI IN ROMANIA

  13 august 2017 19:49

  JOS CRIMINALII DIN PSD IN FRUNTE CU BESTIA ROSIE CRIMINALUL LIVIU DRAGNEA! BRAVO DNA ! ASTEPTAM SA IL VEDEM PE BESTIA DRAGNEA LA PUSCARIE. PSD TREBUIE SCOS IN AFARA LEGII,

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • zoe

   15 august 2017 7:20

   Bri asta cu Jos dreapta , de unde jos ? Din opozitie , adica vrei si efectiv, nu numai formal, Marea adunare nationala ? Apoi, care dreapta ? Care stanga ? Psdalde numita si de mine ciuma rosie , are de la comunisti exclusiv metehnele !! In acel context erau si caracteristici pozitive ale comunistilor pe care unii , putini, le respectau dintr-o minima decenta, chestiuni de care actualii nu au auzit !!!!

   raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:15

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
  • Franjo Glavina - STANGA CRIMINALA VA INCETA SA EXISTE

   13 august 2017 22:20

   NOI STRADA ITI F U T E M MORTII IN GURA SI NE PIS AM PE COMUNISTII TAI ADICA PE CRIMINALII DIN PSD IN FRUNTE CU CRIMINALUL SEF DRAGNEA.. PE 25 AUGUST INCEPE REVOLUTIA ANTICOMUNISTA ANTI-PSD. NU VETI MAI STI UNDE SA FUGITI. PE GHITA L-ATI TRIMIS LA BEOGRAD SA VA ARANJEZE EXITUL DIN ROMANIA. PSD TREBUIE SI VA FI SCOS IN AFARA LEGII APOI FIECARE DIN VOI VA DA SOCOTEALA. VOI CRIMINALII DIN PSD AVETI DOUA VARIANTE PLECATI SAU VETI PUTREZI IN PUSCARIE.

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:18

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:19

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:28

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:49

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 7:51

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 8:36

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!Aveti boala pe multinationale??!!Este singura competitie care v-a mai ramas, nu?? Restul sectorului particular l-ati distrus, vi l-ati insusit. V-ati uns unii pe altii ca oameni de afaceri, v-ati impartit tara la " licitatie" dupa modelul de la Kremlin.V-ati tras salarii si pensii ca in Pampas de la deputati pina la primari ca sa faceti competitie multinationalelor. Sa umble lumea sa se angajeze la sectorul vostru "de stat", sa subreziti multinationalele pina la alungarea din tara chiar daca asta inseamna pierderea de locuri de munca. Si ce daca! Tocmai bine scapati de competitie si santajati oamenii. Vor un loc de munca? Sa joace cum le cintati!Si uite asa ne intoarcem la societatea socialista multilateral dezvoltata.Ce tot va dati ca sunteti stinga? Ce stinga?? Sunteti hotia institutionalizata!! Ati fost hotia institutionalizata din 1947 pina in 1989 si din 1989 pina in ziua de azi. Ce comunism, socialism, piata libera, democratie? Sub orice titlu aruncat ca praful in ochii credulilor nu stiti decit una si buna hotia, mare si mica. Minciuna. Smecheria. Coruptia ridicata la rang de cultura, de politica de stat, de valore calauzitoare.Felicitari PSD, le-ati perfectat!!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 8:40

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!Aveti boala pe multinationale??!!Este singura competitie care v-a mai ramas, nu?? Restul sectorului particular l-ati distrus, vi l-ati insusit. V-ati uns unii pe altii ca oameni de afaceri, v-ati impartit tara la " licitatie" dupa modelul de la Kremlin.V-ati tras salarii si pensii ca in Pampas de la deputati pina la primari ca sa faceti competitie multinationalelor. Sa umble lumea sa se angajeze la sectorul vostru "de stat", sa subreziti multinationalele pina la alungarea din tara chiar daca asta inseamna pierderea de locuri de munca. Si ce daca! Tocmai bine scapati de competitie si santajati oamenii. Vor un loc de munca? Sa joace cum le cintati!Si uite asa ne intoarcem la societatea socialista multilateral dezvoltata.Ce tot va dati ca sunteti stinga? Ce stinga?? Sunteti hotia institutionalizata!! Ati fost hotia institutionalizata din 1947 pina in 1989 si din 1989 pina in ziua de azi. Ce comunism, socialism, piata libera, democratie? Sub orice titlu aruncat ca praful in ochii credulilor nu stiti decit una si buna hotia, mare si mica. Minciuna. Smecheria. Coruptia ridicata la rang de cultura, de politica de stat, de valore calauzitoare.Felicitari PSD, le-ati perfectat!!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
  • PSD egal hotie institutionalizata

   14 august 2017 8:42

   Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Daca vrei sa gasesti tapi ispasitori pentru rujeola trage-i la raspundere pe ministrii sanatatii PSD-isti perindati la conducerea ministerului sanatatii unde au stat si au distrus 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina in prezentAti bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!Aveti boala pe multinationale??!!Este singura competitie care v-a mai ramas, nu?? Restul sectorului particular l-ati distrus, vi l-ati insusit. V-ati uns unii pe altii ca oameni de afaceri, v-ati impartit tara la " licitatie" dupa modelul de la Kremlin.V-ati tras salarii si pensii ca in Pampas de la deputati pina la primari ca sa faceti competitie multinationalelor. Sa umble lumea sa se angajeze la sectorul vostru "de stat", sa subreziti multinationalele pina la alungarea din tara chiar daca asta inseamna pierderea de locuri de munca. Si ce daca! Tocmai bine scapati de competitie si santajati oamenii. Vor un loc de munca? Sa joace cum le cintati!Si uite asa ne intoarcem la societatea socialista multilateral dezvoltata.Ce tot va dati ca sunteti stinga? Ce stinga?? Sunteti hotia institutionalizata!! Ati fost hotia institutionalizata din 1947 pina in 1989 si din 1989 pina in ziua de azi. Ce comunism, socialism, piata libera, democratie? Sub orice titlu aruncat ca praful in ochii credulilor nu stiti decit una si buna hotia, mare si mica. Minciuna. Smecheria. Coruptia ridicata la rang de cultura, de politica de stat, de valore calauzitoare.Felicitari PSD, le-ati perfectat!!!

   raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  13 august 2017 18:42

  PENTRU SPARTACUS DIN TIMISOARA SPARTACUS ERA ORGANIZATIA COMUNISTA DIN BERLIN IN 1919, CONDUSA DE ROZA LUXEMBURGO EVREICA! NU SUNT POSTAC SI NU SUNT LICHEA, CUM MA INSULTI TU NETREBNICULE PROBABIL PLATIT DIN BANII PDL! DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA CEI CARE LATRA IN PIATA VICTORIEI, AVEM EPIDEMIE DE RUJEOLA SI COPII MORTI DE RUJEOLA, CA IN BURUNDI! DACA DREAPTA AR VENI LA PUTERE ROMANIA AR DEVENI O COLONIE A MULTINATIONALELOR!

  raspunde comentariului
 • Jos dreapta

  13 august 2017 14:17

  Jos dreapta...Da o ma jos si puna stanga si continua l**a trista ba antiromanuleBa corcanatule = persoana care nu gandeste, inapoiat mintal, supus, scav, comunist ******* a i nenorocit tara m****

  raspunde comentariului
 • spartacus

  13 august 2017 12:47

  PT POSTACUL LICHEA "JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA " AI UREZ DE AICI DIN TIMISOARA DIN PARTEA CELOR DE DREAPTA CARE MUNCESC CINSTIT PT A TINE GOLANII CA EI , SA NE SUGA CIORAPII CA SA NU ZIC ALTCEVA. AI ******** SA FITI VOI DE SUDISTI CORCITI CU TURCII.

  raspunde comentariului
 • spartacus

  13 august 2017 12:39

  BAI PNL-ULE , BAI ORBANE , AVETI CURAJ SA FITI RADICALI SI SA CERETI RESTARTAREA INTREGULUI APARAT DE STAT ? AVETI CURAJ SA DEPOLITIZATI INSTITUTIILE DE STAT ? AVETI CURAJ SA ANULATI PENSIILE SPECIALE ? AVETI CURAJ SA REDUCETI PENSIILE NORMALE LA PRAGUL MAXIM DE 1500 EURO? AVETI CURAJ SA RESTRUCTURATI PERSONALUL DIN APARATUL DE STAT? AVETI CURAJUL SA-L INDEPARTATI PE ISARESCU SI SA SCHIMBATI REGULAMENTUL BNR ? AVETI CURAJ SA RESTRUCTURATI SI SERVICIILE ? AVETI CURAJ SI SA NU MAI ACCEPTATI SOT SI SOTIE , MAMA SI FIICA,TATA SI FIU ETC RUDE DE GRADUL 1 SI SA CONCEDIATI UNA PERSOANA DIN FAMILIE ? ETC ETC ETC . CAND TOATE ASTEA VOR FI PREZENTATE ACUM IN PROIECTUL VOSTRU DE GUVERNARE VA VOM VOTA . IN CAZ CONTRAR NU VETI CASTIGA ALEGERILE SI VOM RAMANE IN CONTINUARE PE MANA ACESTOR PSD-ISTI ANALFABETI FUNCTIONALI . ORBANE, NU UITA DE SLOGANUL TAU " TOTUL PT TARA , NIMIC PT MINE !!!!"

  raspunde comentariului
 • Anca

  13 august 2017 9:53

  Cartiene Dragnea e Al Capone de Romania,ca noi am ajuns o tara de prosti R.Banciu spune bine mereu dar noua ne trebue timp mult sa ne desteptam.

  raspunde comentariului
 • JOS CRIMINALII DIN PSD PARTIDUL RUSIEI IN ROMANIA

  13 august 2017 6:38

  JOS CRIMINALII DIN PSD IN FRUNTE CU BESTIA ROSIE CRIMINALUL LIVIU DRAGNEA! BRAVO DNA ! ASTEPTAM SA IL VEDEM PE BESTIA DRAGNEA LA PUSCARIE. PSD TREBUIE SCOS IN AFARA LEGII,

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • JOS DREAPTA TRADATOARE DE TARA

  12 august 2017 23:40

  LIVIU DRAGNEA E UN OM CINSTIT SI E CEL MAI MARE OM POLITIC DE LA I C BRATIANU INCOACE! ASTA NU PUTETI DIGERA , VOI JIGODIILE POLITICE DE DREAPTA, CARE DACA A-TI FI LA PUTERE, ROMANIA AR DEVENI O COLONIE , MAI RAU CA INSULELE PAGO PAGO!

  raspunde comentariului
 • Bat clopotele ptr DNA

  12 august 2017 23:37

  Deocamdata DNA a luat-o-n bot Dupa ce s-au facut de ras gaurind peretii cu bormasina, au fost nevoiti sa-i elibereze pe toti cei 9 arestati, din lipsa de probe si din cauza ca niciunul nu a avut ptr ce sa-l denuntze pe Dragnea. Cica peste o saptamana vin cu pikamerul. Peste inca una , cu buldozerul. doar-doar or gasi ceva. Disperare mare pe Coldutza bhai Cartianule!Dragnea i-a ajuns Coldutzei ca sobolanul ala din gatul lui Ioan Oltean urca si cobora, dar nici sa-l inghita sau sa-l scuipe nu putea......Leo

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  12 august 2017 21:38

  DOSARULUI PENAL 6311-2-2012. In care ANAF a chemat in judecata pe Bombonica Dragnea, proprietara Hotelului Turris din Turnu Magurele, care refuza sa plateasca statului roman impunerea de catre ANAF a sumei de 31,2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro, in urma controlului efectuat de ANAF la Hotelul Turris din ultimele zile ale anului 2011. Impunerea reprezinta evaziunea fiscala apreciata de ANAF pentru impozitul pe profit neplatit de proprietara Bombonica Dragnea incepand din anul 20o09, cand a cumparat Hotelul Turris cu numai 214000 de lei, plus alte penalitati. Precizez ca dosarul 6311-2-2012 ajunsese la ICCJ, dar a fost clasat de catre Parchetul General, mai exact de catre procurorul general Nitu, cu NUP, deoarece Ponta era premier si Liviu Dragnea- adevaratul proprietar al Hotelului Turris-ajunsese vicepremier. Familia Dragnea nu a achitat pana in prezent nici o parte din impunerea ANAF din 2011, datorita blocarii ilegale de catre procurorul Nitu al dosarului penal 6311-2-2012. Ca amanunt, mentionez ca Dragnea a avut grija ca economistul Florin Tunaru, fostul sau consilier de cabinet si director executive la CJ Teleorman, in perioada 2006- 2012, sa fie umit in 2012 ca vicepresedinte la ANAF, responsabil cu coordonarea inspectiei fiscale.

  raspunde comentariului
 • Jean Mardare

  12 august 2017 15:59

  ATAT TIMP CAT AVEM ASEMENEA JUDECATORI, NU SE VA SCHIMBA NIMIC! NUMAI DUPA CE ACESTI JUDECATORI, VOR FI SI EI, EXACT ACOLO UNDE LE E LOCUL! AVEM NEVOIE DE "PUSCARII" PUSCARII IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI, SAU "PUR SI SIMPLU GLOANTE"! PENTRU TOTI!

  raspunde comentariului
 • Laurentiu

  12 august 2017 15:22

  Pai da, daca va uitati la acest Constantinescu o sa vedeti ca e un dinozaur comunist care sigur a avut o functie de conducere sau vreun job din asta elegantmilitian,securist, director de S.M.A.,etc.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  12 august 2017 13:51

  Liviu Dragnea, din argat, Vrea s-ajunga sef de stat. De la socru, a carat, Zarzavat, din sat in sat, Cu un Aro demodat. Apoi, cu Tel Drum, furat, Cu contracte bombardat, Miliarde-a adunat. Si-acum se vrea sef de stat, Cand il vrem toti arestat.

  raspunde comentariului
  • Sica Pietrean

   12 august 2017 15:22

   Mai Zugravule, asemea poezii merg scrise pe peretii weceului birtului de la tine din sat, aici, publica academicieni precum Manolescu, Cartarescu, nu ****** ca tine

   raspunde comentariului
 • George C

  12 august 2017 1:08

  Cartiane, ptr o clipa am crezut ca vorbesti despre borfasul Dan Grigore Adamescu, raposatul securist si tata al actualului borfas care va da partea de salariu care completeaza ce primiti de la SRI.

  raspunde comentariului
 • Mark

  11 august 2017 22:45

  Si vor fi si mai multi . . . fff multi cei care-l vor sustine .apara ,indragi ,etc . . .Ginditi-va la cei muuulti carora li se maresc întruna salariile si pensiile. Mari bocete prapad si jale in tara cind si daca idolul le va pleca la . . . Bulau . . .

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD PARTID CRMININAL

   11 august 2017 23:57

   Asa e Mark! TOT RESPECTUL PT TINE. Important este ca TARFA DE VOLUNTARI SA NI AJUNGA LA COTROCENI.... PSD TTEBUIE SCOS IN AFARA LEGII

   raspunde comentariului
   • Sica Pietrean

    12 august 2017 15:24

    Tot retardat esti, cu tot cu facebook

    raspunde comentariului
    • Franjo Glavina PSD PARTIDUL GUNOAIELOR FILO-RISE

     13 august 2017 6:31

     GUNOI BOLSEVIC, VOMA DE BALEGA ROSIE BATETI-VA JOC DE ROMANIA SI VETI FI NISTE UN NUMAR LEGAT DE UN PICIOR

     raspunde comentariului
     • Joaquin Murieta

      13 august 2017 22:38

      Te-ai si intors de la Charlottesville nazistule Croat cu zvastica ta cu tot ? Te plateste diavolul blond nazist si rasist Trump sa extermini poporul Roman prin infectia cu Rujeola ?

      raspunde comentariului
 • Gulea

  11 august 2017 21:00

  Grigore ecivanul, zis si "frunte latra", o comity din nou si s excremental spre bucurii maxima a fe also.fagilor ne pe net ! Pofta buna inghtitori de ra.ha.t !

  raspunde comentariului
  • Lui Gulea

   11 august 2017 21:44

   Este o revista a PSD-ului, Gunoaie, unde poti sa postezi asemenea comentarii cu succes.Aici la Romania Libera n-ai ce cauta.

   raspunde comentariului
 • Tepus

  11 august 2017 15:50

  Dntre acei porci-minune,Furati chiar de la vanzare,Am dori sa stim anume,Care-i porcul cel mai mare ?

  raspunde comentariului
 • Joaquin Murieta

  11 august 2017 15:36

  Cuvantul "Valah" este jignitor pentru Romani si nu a fost folosit nici-o-data de Romani pentru a se auto-denumi. Cuvintele "Valah", "Walon", "Welsh" sunt calomnii folosite de popoarele Germanice pentru a denumi dushmanii lor de "rasa Latina" cica "inferioara" celei Germanice.

  raspunde comentariului
  • Hei, Joaquin Murieta

   11 august 2017 15:59

   Complet eronat ce sustii.Nefundamentat in nici un fel.Du-te in Venezuela la Maduro.Cale batuta.

   raspunde comentariului
 • JOS INJURIA IN PRESA

  11 august 2017 15:27

  BAiI CARTIHANULE, DE UNDE STII CA DRAGNEA E " PUNGAS"???? TU ESTI INTRUCHIPAREA JUSTITIEI? DRAGNEA AR TREBUI SA TE DEA IN JUDECATA PENTRU INSULTA SI CALOMNIE!!! LIMBAJUL INJURIOS TE DESCALIFICA CA TIP PRETINS JURNALIST!

  raspunde comentariului
  • Dovezi

   11 august 2017 16:04

   Dar tu mai draga "Jos injuria in presa", mai draga, de unde stii ca Dragnea nu este pungas?Ti-a spus dragul de el?Cind ti-a spus? La ceas de taina cind punea banii in noptiera?Ti-a lasat si tie un plic mititel?

   raspunde comentariului
  • Joaquin Murieta

   11 august 2017 15:43

   Am votat PSD si ii voi vota din nou chiar si daca Dragnea va cade si el victima a politiei politice numita cica "justitie" cu toate ca face doar ne-dreptati. Nu pot decat sa-l admir pe Putin. In Rusia un ziarist cum e Cartianu asta ar lua imediat un glont in cap. Fiecare cu democratia lui deci nu-i spun eu lui Dragnea ce sa faca dar daca nu ia Cartianu un glont in cap ii va trage el lui Dragnea un glont in cap asa ca Dragnea are doar de ales daca sa planga mama lui sau mama lui Cartianu.

   raspunde comentariului
   • Franjo Glavina PSD UN PARTID AL CRIMINALILOR

    11 august 2017 20:01

    UN POTENTIAL CRIMINAL CE SEMNEZA JOAQUIN MURIETA aka NU ESTE NUMAI UN VOTANT PSD CI UNUL CATRE INSEAMNA LA CRIMA. ACESTIA SUNT BESTIILE PSD. PSD TREBUIE SCOS IN AFARA LEGII IAR CAPETENIILE LUI JUDECATE PT INCITARE LA CRIMA!

    raspunde comentariului
    • Joaquin Murieta

     12 august 2017 2:44

     Iar a aparut mafiotul asta Croat assasinul lui Paolo Borselino.

     raspunde comentariului
     • Franjo Glavina PSD PARTID CRIMINAL

      12 august 2017 9:11

      TU VOMA DE BALEGA ROSIE DUPA CE CADE VOMA ROSIE DRAGNEA ORI DISPARI ORI VEI FI UN NUMAR ATARNAT PE DEGETUL DE LA UNUL DIN PICIOARE. VAI MAMA VOASTRA CE O SA PATITI BESTII FILO-RUSE. O SA TE ELIMINE AI TAI CACI NU VOR MAI AVEA NEVOIE DE TINE.

      raspunde comentariului
   • Franjo Glavina PSD UN PARTID AL CRIMINALILOR

    11 august 2017 19:52

    SA ITI F U T MORTII IN GURA BAH VOMA DE BALEGA ROSIE. O SA IEI TU UN GLONT IN CAP! ALA PE CARE TU VREI SA IL TRAGI LUI CARTIANU SE VA VA INTOARCE CATRE TINE SI TE VA GAURI, KOMUNIST *******! DUPA CE CADE DRAGNEA TOTI TROLII VETI FI NISTE NUMERE, NUMERE LEGATE DE CATE UN DEGET DE LA PICIOR!

    raspunde comentariului
   • Retete

    11 august 2017 16:14

    Du-te la cutia de scrisori.Vezi ca ti-am lasat o reteta de haloperidol.Pofta buna!

    raspunde comentariului
 • JOS INJURIA IN PRESA

  11 august 2017 15:26

  BAiI CARTIHANULE, DE UNDE STII CA DRAGNEA E " PUNGAS"???? TU ESTI INTRUCHIPAREA JUSTITIEI? DRAGNEA AR TREBUI SA TE DEA IN JUDECATA PENTRU INSULTA SI CALOMNIE!!! LIMBAJUL INJURIOS TE DESCALIFICA CA TIP PRETINS JURNALIST!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD PARTID DE INFRACTORI

   12 august 2017 13:08

   HAI SIKTIR VOMA DE BALEGA ROSIE F U T U. VA MORTII IN GURA DE EKSCREMENTE KOMMUNISTE, GUNOAIELOR DIN TOAMNA PARTIDUL VOSTRU VA FI ISTORIE! DE AVC SAU IMA O SA MURITI!!! CU FURCI SI TOPOARE O SA VA DAM JOS DE LA PUTERE

   raspunde comentariului
  • Dovezi

   11 august 2017 16:25

   Dar tu mai draga "Jos injuria in presa", mai draga, de unde stii ca Dragnea nu este pungas?Ti-a spus dragul de el?Cind ti-a spus? La ceas de taina cind punea banii in noptiera?Ti-a lasat si tie un plic mititel?

   raspunde comentariului
  • Dovezi

   11 august 2017 16:25

   Dar tu mai draga "Jos injuria in presa", mai draga, de unde stii ca Dragnea nu este pungas?Ti-a spus dragul de el?Cind ti-a spus? La ceas de taina cind punea banii in noptiera?Ti-a lasat si tie un plic mititel?

   raspunde comentariului
 • Tepus

  11 august 2017 15:07

  Chiar de e de rasa YORK, Porcul va ramane PORC. Si banditul care-i fura, Are-aceeasi trasatura.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  11 august 2017 15:00

  CU BANII FURATI DE DRAGNEA se putea termina CANALUL DUNARE-SIRET inceput in 1924, sau s-ar fi putut realiza LEGATURA FEROVIARA ARDEAL MUNTENIA prin Pasul Buzaului. Cu banii furati de sute de vacaroi, hrebenciuci, voiculesti, nastasei, sovisti, patricieni, tariceni, sarbieni, pontieni, ghitieni si dragnieni, am fi putut sa ajungem din urma macar unul din statele dezvoltate din Europa. Daca nu putem uni intreaga opozitie politica si daca DREAPTA UNITA nu trimite in viitorul Parlament numai oameni COMPETENTI si PATRIOTI, comunistoizii jefuitori vor tine tara ostatica pana apar conditii sa cheme rusii, care ne vor duce pe toti in Siberia.

  raspunde comentariului
  • Emil Brebenaru

   12 august 2017 16:29

   Dar cu bani furati de gasca Udrea, Boc,, Basescu, Blaga, Ion Oltean, ce se putea face, domnule plutonier .

   raspunde comentariului
   • Draga Emil

    14 august 2017 7:00

    Deci hotiile altora il legitimeaza pe Dragnea si PSD-ul????Asa ati facut timp de 27 de ani, cum a incercat cineva sa expuna PSD-ul pentru ceea ce este, partidul hotilor, ati aratat cu degetul in alta directie. Ati bagat oamenilor in cap ca toata lumea este o apa si-un pamint, si ca atare e mai bine cu voi la cirma ca mai dati cite o pomana din cind in cind. Ati construit o cultura a hotiei si a minciunii si sunteti in plina campanie de institutionalizare a ei.Ati fost la guvernare 95 la suta din timpul scurs din 1990 pina astazi. Marea voastra performanta este ca ati pus Romania pe penultimul loc din UE la capitolele nivel de trai si venit pe cap de locuitor.Cum putea sa fie altfel daca resursele care ar fi trebuit sa fie alocate pentru dezvoltare le-ati bagat in buzunare!!!Hotilor!!! Nu ati furat o persoana, un grup, PSD-istilor, ati furat o tara intreaga, ati compromis si murdarit tot de ceea ce v-ati atins.Nu se mai poate!!

    raspunde comentariului
  • Pagube

   11 august 2017 16:22

   Ca bine ziceti, in egala masura de important este nu numai pedepsirea infractorului Dragnea dar si recuperarea prejudiciilor.

   raspunde comentariului
 • Nicolaie Apolzan

  11 august 2017 12:29

  CARTIENE de ar fi ca tine macar 10 din ziaristi aproape i ati educa si convinge pe macar 10 din cei care i au votat pe alde dragnea si a lui oaste de talibani romani mai periculosi ca cei cu arme si bombe din Afganistan.Tot inainte ca ai o putere mare de analiza a faptelor neoamenilor ca Dragnea care nu merita nici sa i pronunti numele,decat Hotul cel mare de TELEORMAN.Pt.ca Dady ii prea frumos de alintat.

  raspunde comentariului
  • Sica Pietrean

   11 august 2017 13:33

   Domnule Cartianu, nu fiti trist, secu merge inainte, prin partidul PNL-ist !

   raspunde comentariului
   • Sic!

    11 august 2017 16:36

    Sic!, Sica,Ai lipsit la lectia de acum 27 de ani cind PCR si-a distribuit sectiile de partid in roluriPSD, Romania Mare, ...La PNL a mai lasat cite un liberal autentic asa pentru deruta.Asa ca nu me mai incurca in litere PCR-FSN, PSDR-PSD- PNL ...

    raspunde comentariului
   • Sic!

    11 august 2017 16:36

    Sic!, Sica,Ai lipsit la lectia de acum 27 de ani cind PCR si-a distribuit sectiile de partid in roluriPSD, Romania Mare, ...La PNL a mai lasat cite un liberal autentic asa pentru deruta.Asa ca nu me mai incurca in litere PCR-FSN, PSDR-PSD- PNL ...

    raspunde comentariului
 • Jar

  11 august 2017 10:35

  Da .... DRAGNEA E DEASUPRA LEGII!!!Si daca pentru DRAGNEAsi altii NU SE APLICA LEGEA, DE CE SA REPECTAM LEGEA NOI ASTIA MULTI??? DE CE SA FIM CORECTI NOI CETATENII ROMANIEI DACA LEGEA SE APLICA SELECTIV RECUPERAREA PPREJUDICIILOR SE FACE SELECTIV SAU DELOC?

  raspunde comentariului
  • Lui Jar

   14 august 2017 6:29

   Jar,Dragnea trebuie dat jos si tot Teleormanul returnat proprietarilor de drept, adica cetatenilor pe care i- a smecherit. Iar fondurile delapidate si insusite de la guvern recuperate integral si realocate la buget.Daca DNA nu resuseste sa impuna legea atunci noi cetatenii va trebui sa o facem.Sa iesim pe strada, jos cu Dragnea, jos cu PSD-ul, partidul lipitoare!!PSD mai au putin si ne pun pe toti sub papucul lor - o parte deja sunt, mai au doua trei miscat si s-a terminal lucrarea. Ajungem ca Venezuela sub Maduro!!!

   raspunde comentariului
 • Tepus

  11 august 2017 9:12

  Chiar de e de rasa YORK, Porcul va ramane PORC. Dar si hotul, care-i fura, Are-aceeasi trasatura.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  11 august 2017 9:11

  Foarte bun articol. Cred ca un film ,,TEL DRUM,,, ar fi de mare succes in Romania si in intreaga lume. Poate fi realizat chiar cu bani de la ,,Al Capone,, al nostru, ca sa-si inmulteasca miliardele si sa ramana in istorie ca cel mai mare hot din toate timpurile. Daca achita tot ce a furat, il iertam si de puscarie.

  raspunde comentariului
  • Tepus

   11 august 2017 9:51

   Cine este de rasa York, Dragnea sau securistul de Cartianu ?. Care hotie este mai mare, flota sau porcii ?

   raspunde comentariului
   • Tepus draga

    11 august 2017 14:05

    Cea mai mare hotie este cind se aliaza Tepus cu Dragnea ca in comentariul lui Tepus.

    raspunde comentariului
 • gorbaciov

  11 august 2017 8:57

  Gansteri au toti aceeasi boala nu se opresc din furat pana nu li se pune catusele. Asa ca si gangsterii nostri, Alcapone de Teleorman va sfarsi la fel. PSD-istii daca vor sa se mai spele vreodata de numele ce si l-au facut de partid de jefuitori, ar trebui sa vada ca sunt condusi de un PENAL. La ce se poate astepta orcine de la un partid unde seful e PENALUL? Atunci pe drept se spune PSD PRADATORI SECATURI DELAPIDATORI !!!

  raspunde comentariului
 • v

  11 august 2017 8:51

  Vreme trece, vreme vine...Cu minciuna cât mai ine?Toate-s vechi i toate-s toate...Se descurcă cine poate.Ce e rău i ce e bine?Când trăieti viaă de câine.Tu te-ntreabă i socoate...Îi ajung banii de moarte?Nu spera i nu ai teamă!...Când poliia te cheamă..Ce e val cu valul trece...Vorbe-n vânt cu apă rece.De te-ntreabă, de te cheamă...Te miri ca la panoramă.Tu rămâi la toate rece...Nu un an, de trei ori zece.

  raspunde comentariului
  • gorbatov

   11 august 2017 9:55

   Dumneata scrii si poezii ?, bravo, esti un securist multilateral educat !, treci pe la casierie sa-ti incasezi tainul

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design