RFI: Bernd Fabritius, membru în Bundestag, consideră că protestele românilor oferă o lecţie genială de democraţie

de Mihai Diac , 22 februarie 2017 - stire actualizata la ora 19:49, 22 februarie 2017
Foto: Arhivă

Imaginea publică asupra românilor a câştigat mult, pe plan internațional, în urma protestelor din ultimele săptămâni, a declarat la RFI Bernd Fabritius, membru în Bundestag din partea Uniunii Creştin Sociale.

Parlamentarul german s-a declarat însă îngrijorat de tendinţele naţionaliste vizibile în anumite emisiuni tv din România.

Bernd Fabritius a salutat “lecţia de democraţie” oferită de societatea civilă din România prin protestele masive de stradă care au fost declanșate în momentul adoptării OUG 13.

“Mă bucură că şi politicul din exterior plasează România în momentul actual în rândul dascălilor de onoare. Din România am primit nişte semnale, nişte lecţii de democraţie geniale, văzând demonstraţiile unei societăţi mature, care nu permite unui Guvern în derapaj să deterioreze statul de drept. Astea sunt nişte lecţii care cu mare mândrie s-au văzut”, a subliniat Bernd Fabritius la RFI.

Comentarii

  • http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2017/02/12/01016-20170212ARTFIG00036-violences-a-bobigny-la-police-reconnait-que-c-est-un-ado-qui-a-sauve-une-fillette-d-une-voiture-en-feu.php

    22 februarie 2017 20:16

    ...bey, Bernd, băga-ți-ai în coor lekțîya dă dimukrațîye a lu' Organili ! Uite ce ciorri sunt pă străzi și la franțuji, imigranți muțulmani pe care un i diot îi menționa în zilili trecute pe-aici, pă "Rl", cum că au luat igzamplu dă la pretekstili dă la BukaIe ! CretinuIe ! ...e drept, la Pariz cirrili chiar au ieșit zbontan, în timp ce la BukaIe fraierii sunt scoși cu Ordin dă Zî pă Unitate... Șoroșijdi nemernici !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design