10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTu știi cum îți alegi cele trei electrocasnice care nu trebuie să...

Tu știi cum îți alegi cele trei electrocasnice care nu trebuie să lipsească din camera de cămin?

Ca student, să stai la cămin se poate dovedi o experiență foarte plăcută, pe care cu greu o vei uita, reușind să legi prietenii strânse cu cei cu care împarți camera. Să nu uităm nici de numeroasele petreceri și nopțile nedormite din cauza lor, care și ele vor fi privite cu nostalgie, alături de stresantele sesiuni de examene.

Deși avem grijă să nu ne lipsească foarte multe, tot omitem măcar unul dintre cele trei electrocasnice care nu ar trebui să lipsească dintr-o cameră de cămin. Care sunt acestea? Un frigider mic și foarte practic, un cuptor cu microunde de calitate și un sandwich maker. Ele nu presupun o investiție foarte mare, dar își pot dovedi utilitatea într-un număr foarte mare de situații și sunt capabile să facă mult mai plăcută această perioadă a vieții tale.

Începem discuția noastră de astăzi vorbind despre frigider, iar asta pentru că prezența sa nu este doar recomandată, ci chiar obligatorie, iar asta pentru că ne permite să păstrăm cu ușurință alimentele perisabile pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Camerele de cămin nu putem spune că sunt foarte spațioase, așadar e bine să încercăm să nu o încărcăm foarte mult. Tocmai din acest motiv suntem de părere că cel mai bine este să îți îndrepți atenția către un frigider mic perfect pentru cămin și la un preț accesibil. Ai o grămadă de modele dintre care să alegi ceva care să se plieze perfect pe nevoile tale.

Chiar dacă frigiderul va fi unul foarte compact, nu trebuie să îi subestimăm capabilitățile de a se dovedi util. Trebuie însă să luăm în considerare câteva aspecte înainte de a scoate banii din buzunar, astfel încât să ne asigurăm că este exact un model care să fie capabil să ne fie de ajutor. La ce te vei uita? În primul rând la capacitatea pe care o poate oferi noul tău frigider mic. Încearcă să compari frigiderele care au aceleași dimensiuni și vezi care sunt cele care îți pun la dispoziție cea mai mare capacitatea de depozitare. O să fii surprins cât de mult vor diferi.

Ceea ce omit foarte mult persoane, iar acest lucru e valabil nu doar în ceea ce privește frigiderele de mici dimensiuni, ci aparatele frigorifice în general, este că pe lângă capcitatea sa, trebuie să aibă în vedere și modul în care este compartimentat. Asta pentru că o compartimentare necorespunzătoare poate să „taie” destul de mult din capacitatea de pe hârtie, cea reală fiind una mult mai mică. Încearcă să alegi un model care să fie flexibil atunci când vine vorba de depozitarea anumitor tipuri de alimente.

Cuptorul cu microunde este un alt electrocasnic recomandat să fie prezent în camera de cămin. El ne poate ajuta să reîncălzim mult mai rapid mâncarea, dar chiar și să gătim unele preparate simple. De exemplu, cu ajutorul unui cuptor cu microunde putem să ne bucurăm de gustul delicios al unui pui grill. Sau putem pur și simplu să obținem rapid o pungă de popcorn.

Pentru diminețile în care trebuie să pleci repede la cursuri dar nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a mânca ceva, un sandwich maker se poate dovedi a fi de un real ajutor. Într-un timp scurt putem să ne bucurăm de un sandwich cald și delicios pe care îl putem mânca chiar în timp ce ne îndreptăm spre sala de curs. Știm cu toții că nu e bine să sărim peste micul dejun, mai ales în această perioadă a vieții, în care trebuie să lucrăm la capacitate maximă, în special în timpul sesiunilor de examene. Prețurile unor astfel de electocasnice sunt mai mult decât accesibile, așadar nu ezita să cumperi și tu unul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă