11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleGhid pentru super-părinți: Alegerea căruciorului de copii

Ghid pentru super-părinți: Alegerea căruciorului de copii

Fiecare părinte își dorește să-i asigure copilului său un mediu propice în care să se poate dezvolta armonios.  De aceea, încă dinainte de venirea celui mic pe lume se preocupă să-i cumpere cele necesare, astfel încât micuțul să nu ducă lipsă de nimic, pe lângă dragostea și grija nemăsurată.

Căruciorul de copii

Una dintre cele mai importante achiziții care nu poate lipsi de pe lista cumpărăturilor este căruciorul de bebe.

Miababy®, magazinul online pentru super părinți prezintă câteva criterii de care trebuie să ții cont atunci când alegi un astfel de articol:

Siguranța
E de la sine înțeles că pe primul loc se află siguranța celui mic. Verifică stabilitatea căruciorului, dacă se blochează ferm în poziție atunci când frânezi pentru a ne feri de accidente neplăcute. Au fost cazuri neprevăzute – din păcate nu doar în filme – unde căruciorul a luat-o singur la goană. De asemenea, examinează cu atenție să nu existe locuri care l-ar putea răni pe cel mic, astfel degetele mici ale lui bebe de la mâini sau de la picioare pot fi prinse între părți metalice. Optează pentru cărucioare de copii prevăzute cu centura de siguranță în 5 puncte reglabilă care să asigure protecție asupra umerilor, în zona  taliei și între picioare, împiedicându-l pe bebe să cadă. În felul acesta cel mic se va bucura de un somn liniștit și va putea fi transportat în cele mai sigure condiții!

Confortul
Pentru ca plimbarea să fie plăcută atât pentru tine, cât și pentru bebe ar trebui să optezi pentru un cărucior cât mai confortabil pentru cel mic. De asemenea, materialele trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde ale calității să fie naturale să nu dăuneze sănătății micuțului tău. Fiind hipersensibilă, pielea bebelușului este predispusă la alergii. De aceea, nu trebuie ca materialele să fie sintetice sau din proastă calitate.

Dimensiunile și greutatea
Un alt criteriu pe care ar trebui să îl iei în calcul se referă la alegerea unui cărucior care să aibă o greutate redusă și să fie ușor de manevrat. De preferat este ca produsul să nu aibă mai mult de 15 kilograme.

Mânerele să nu fie dure sau în colțuri, deoarece vei strânge puternic mânerele, din instinct, mai ales atunci când vei traversa. Ar fi bine să alegi un cărucior care să aibă dimensiuni ideale pentru lift și portbagajul mașinii. Pe piață, există mai multe opțiuni de cărucioare prevăzute cu un sistem de pliere compact care permit desfacerea și împachetarea lor cu ușurință. De asemenea, roțile ar trebui să prezinte o aliniere corectă pentru ca deplasarea să nu fie îngreunată.

Accesoriile
Poți achiziționa câteva accesorii utile și practice pentru cel mic – cum ar fi o husă de ploaie, plasă anti-țânțari universală, o păturică, un sac de dormit pentru cărucior o saltea suplimentară sau alte obiecte ce îți pot fi de folos atunci când te plimbi cu năzdrăvanul tău.

Miababy®, un magazin pe placul părinților

Dacă te afli în căutarea unui loc de aprovizionare pentru că cel mic este pe drum, atunci cu câteva click-uri poți face o vizită unui magazin online, cu super prețuri pentru super părinți. Miababy® oferă o gamă variată de accesorii și jucării pentru bebe, ideale pentru creșterea și dezvoltarea sa armonioasă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă