15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleDupă divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

După divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

Tribunalul Superior de Justiţie (STJ) a confirmat la începutul săptămânii decizia unui judecător din Sao Paulo care îl autorizează pe reclamant să-şi viziteze căţeluşa yorkshire terrier în weekend-uri, în zilele de sărbătoare şi în timpul sărbătorilor de sfârşit de an.

Căţeluşa aparţinea cuplului din 2008, însă bărbatul s-a declarat extrem de nefericit de faptul că fosta sa parteneră îl împiedică să intre în contact cu animalul de companie după separarea lor, în 2011, a declarat STJ într-un comunicat.

Curtea de apel a decis de asemenea că el va putea lua parte la toate activităţile în care este implicat animalul, inclusiv vizitele la veterinar.

În cadrul audierii, judecătorul Luis Felipe Salomeho a declarat că nu intenţionează să “umanizeze animalul şi nici să aplice regulile dreptului de vizită parental”.

Însă magistratul a subliniat că “nu poate închide ochii în faţa relaţiilor de afectivitate” dintre reclamant şi căţeluşa sa.

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...
Ultima oră
Pe aceeași temă