20.8 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăLifestyleDupă divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

După divorț, a câștigat dreptul de a-și vedea cățelușa

Tribunalul Superior de Justiţie (STJ) a confirmat la începutul săptămânii decizia unui judecător din Sao Paulo care îl autorizează pe reclamant să-şi viziteze căţeluşa yorkshire terrier în weekend-uri, în zilele de sărbătoare şi în timpul sărbătorilor de sfârşit de an.

Căţeluşa aparţinea cuplului din 2008, însă bărbatul s-a declarat extrem de nefericit de faptul că fosta sa parteneră îl împiedică să intre în contact cu animalul de companie după separarea lor, în 2011, a declarat STJ într-un comunicat.

Curtea de apel a decis de asemenea că el va putea lua parte la toate activităţile în care este implicat animalul, inclusiv vizitele la veterinar.

În cadrul audierii, judecătorul Luis Felipe Salomeho a declarat că nu intenţionează să “umanizeze animalul şi nici să aplice regulile dreptului de vizită parental”.

Însă magistratul a subliniat că “nu poate închide ochii în faţa relaţiilor de afectivitate” dintre reclamant şi căţeluşa sa.

Cele mai citite

O autoutilitară și un autotren au fost mistuite de flăcări în PTF Giurgiu-Ruse

O autoutilitară şi un autotren au ars marţi seară în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, din cauza unui scurtcircuit, conform agerpres.ro. ' ISU Giurgiu...

România – Bulgaria 0-0. Declarațiile lui Ianis Hagi

La finalul partidei amicale dintre România și Bulgaria, încheiată la egalitate, scor 0-0, Ianis Hagi a declarat că meciul a fost un test pozitiv...

Partea bună: Nicușor Dan a fost în Australia; partea rea: n-a rămas acolo

Ilustrație: Marian Avramescu Un document creat cu nu prea inteligență artificială și azvârlit în ciormolița din oline-ul de campanie i-a mai dat primarului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă