11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleCazarea în Deltă - unde găsești cele mai avantajoase oferte

Cazarea în Deltă – unde găsești cele mai avantajoase oferte

Recunoaște, în ultima vreme te-ai concentrat prea mult pe muncă și ai uitat că echipa alături de care lucrezi și evoluezi zilnic este compusă din membri care sunt, înainte de toate, oameni. Nu-i așa că ați merita cu toții măcar un weekend în care să vă relaxați și să vă explorați reciproc calitățile? Așa cum îi spune și numele, un team building este o ocazie specială în care poți ajunge să te împrietenești cu cei cu care împarți același birou. Îți poți imagina ce poate ieși din mâinile unei echipe ai cărei membri sunt, în primul rând, prieteni? Așa că propune la următoarea ședință o astfel de ieșire într-un ținut care are enorm de multe de oferit – Delta Dunării. Unde vă puteți caza și ce activități puteți face, pentru ca weekendul alături de colegii tăi să fie unul cu adevărat reușit, îți vom spune în cele ce urmează.

Primul pas pentru a crea un plan bine pus la punct este să găsiți un loc de cazare ideal pentru un grup tânăr și plin de viață, așa cum sunteți voi. Ce ai spune de un loc de campare în Delta Dunării, care să fie foarte accesibil ca preț, dar care să vă ofere confort și libertate, în egală măsură? Veți avea la dispoziție atât căsuțe cu câte două paturi, cât și spații pentru montat cortul. Serile se vor putea încheia cu focuri de tabără înalte și cântece până târziu în noapte, iar cafeaua o puteți servi împreună dis-de-dimineață într-un foișor din lemn.

 

Activități în Deltă – ce nu ar trebui să ratați
 

Deși este un ținut retras, în Delta Dunării vei avea ocazia să faci o grămadă de activități împreună cu colegii tăi de muncă, așa că notează ideile următoare și nu uita să le pui în practică imediat ce ajungeți acolo în team building. Iată ce vei putea face în scurta, dar frumoasa, escapadă.

 

1. Observă păsările – Bird watching
 

Știai că străinii vin în Delta Dunării special pentru a se relaxa, privind speciile de păsări care trăiesc numai în această parte de lume? Același lucru l-ați putea face și voi, dacă închiriați câteva bărcuțe cu motor și vă aventurați pe unul dintre brațele Dunării la vărsarea în Marea Neagră. Veți avea ocazia să admirați pelicani, lebede, stârci, egrete, lopătari și pescăruși, așa că nu uitați să luați cu voi și o cameră video sau foto performantă, pentru ca amintirile din team building să fie cu adevărat speciale.

 

2. Călătorește cu barca
 

Dacă tot am amintit de bărci cu motor, nu uita să faci din timp rezervări, pentru a vă putea asigura excursii pe brațele Dunării. Barcagiii vă vor plimba de-a lungul canalelor și vă vor povesti din experiențele lor impresionante de viață. Ar fi bine să nu ratați Sulina, Sfântu Gheorghe, Murighiol, Portița sau Crișan.

 

3. Gătește împreună cu colegii
 

Probabil ai auzit cel puțin o dată despre celebrele rețete de borș de pește cu apă luată direct din Dunăre. Recomandarea noastră este să nu mergeți atât de departe, pentru că informația nu poate fi verificată și s-ar putea să aveți surpriza neplăcută de a vă procopsi cu vreo boală. Așa că preparați mâncare cu apă îmbuteliată, însă nu ratați o sesiune de gătit în grup, care vă va apropia și mai mult. Și dacă tot sunteți în Deltă, nu uitați să cumpărați pește direct de la pescari, cu care puteți negocia un preț foarte bun și de la care aveți garanția produselor proaspete, abia pescuite. Crapul, somnul sau carasul sunt la ei acasă, așa că pregătiți cu toții un foc mare deasupra căruia să atârnați un ceaun și… să înceapă distracția! Nu uitați de mămăligă și mujdei, care merg de minune cu peștele de orice fel.

 

Apropie-te de colegii tăi și bucurați-vă împreună de un team building într-un weekend cald, în care să vă creați noi amintiri, care vor uni și mai mult echipa și astfel veți ajunge să atingeți cât mai multe obiective!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă