16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalUn bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a...

Un bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a ucis 5 persoane, printre care şi soţia sa, la Bakersfield, California, după care s-a sinucis, transmite AFP.

“Avem şase persoane decedate. Una este suspectul şi cinci alte victime”, a indicat pentru AFP un poliţist din comitatul Kern, Mark King.

El a evocat un posibil caz de violenţă în familie.

Bărbatul şi-a ucis soţia şi un bărbat la o companie de camioane din Bakersfield, California, a declarat şeriful din comitatul Kern, Donny Youngblood, relatează Mediafax.

Apoi a ucis un alt bărbat în apropiere de companie şi doi bărbaţi mai târziu într-o locuinţă. Acesta a condus un vehicul înainte să se sinucidă când s-a confruntat cu un adjunct al şerifului, a spus Youngblood.

Autorităţile au început o anchetă pentru a determina ”de la ce a pornit şi de ce sunt atât de mulţi factori implicați şi care este legătura dintre ei, deoarece, evident, acestea nu sunt împuşcături aleatorii”, a adăugat Youngblood.

Cele mai citite

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă