16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalAngela Merkel și-a programat o întrevedere cu președintele Turciei, Recep Erdogan

Angela Merkel și-a programat o întrevedere cu președintele Turciei, Recep Erdogan

Conflictul libian este aşteptat să domine agenda acestei vizite care urmează conferinţei internaţionale de pace pentru Libia care se desfăşoară la Berlin pe 19 ianuarie.

Merkel şi Erdogan vor discuta foarte probabil şi despre conflictul din Siria, precum şi despre situaţia din Irak şi relaţiile cu Iranul.

Problema migraţiei este de asemenea aşteptată să se regăsească pe agendă, la fel ca şi aceea a înfiinţării şcolilor turceşti din Germania dorite de Ankara.

Potrivit guvernului german, Merkel şi Erdogan vor inaugura împreună noul campus al Universităţii Turco-Germane de la Istanbul.

Şefa guvernului de la Berlin se va întâlni în Turcia şi cu membri ai societăţii civile locale, precum şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă