12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTREND: reţelele de magazine internaţionale vor spaţii pe două etaje, în centre...

TREND: reţelele de magazine internaţionale vor spaţii pe două etaje, în centre comerciale

Sunt la modă spaţiile comerciale pe două etaje, în shopping center. Sprider Store, un lanţ grecesc de magazine anunţă că măreşte spaţiul pe care îl deţine în mallul din Titan – Iris Shopping Center, la 1.100 mp, pe două niveluri.

 Şi spaţiile comerciale deschide recent de Zara, Bershka şi H&M în Unirea Shopping Center urmează această linie -de a împărţi magazinele pe mai mult etaje, dispunând raioanele în funcţie de categoria de clienţi cărora le este destinată: bărbaţi, femei sau copii.

 Comerciant grec de îmbrăcăminte Sprider îşi extinde doar magazinele care merg bine şi pentru care există perspective.

  „Sprider Stores desfăşoară în prezent un proces de modernizare a tuturor magazinelor sale, precum şi de extindere a celor mai de succes unităţi. Magazinul nostru din Iris Shopping Center a devenit unul dintre cele mai profitabile din reţea în ultimii ani. De asemenea, am remarcat o creştere constantă a fluxului de vizitatori, ceea ce ne confirmă potenţialul pe termen lung al amplasamentului”, explică Konstantinos Pipinelis, Director General, Sprider Stores Romania.

Sprider Stores deţine patru magazine în Bucureşti, cu un total de circa 5.000 mp.

În România, Sprider Stores operează 20.000 mp de spatii comerciale, în 17 oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş.

Din 2007, când a intrat în România şi până astăzi, compania a investit peste 20 milioane de euro în amenajarea magazinelor sale, susţin oficialii companiei.

 

Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă