22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieCaravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” ajunge la Brașov!

Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” ajunge la Brașov!

 Wienerberger România își confirmă poziția de lider pe piață și marchează aniversarea celor 20 de ani de prezență în România printr-un proiect inedit: caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine”. Următoarea oprire a caravanei, după Craiova și Suceava, va fi la sediul companiei Cavilas Construct SRL, din Bulevardul Griviței, numărul 1J, distribuitor local Wienerberger și Tondach.  

Vineri și sâmbătă, pe 8 și 9 iunie, toți cei interesați să primească consultanță tehnică personalizată pentru produsele Porotherm și Tondach, să afle mai multe detalii despre construcția unei case durabile din cărămidă sau a unui acoperiș din țiglă ceramică, sunt așteptați la caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine”, la sediul Cavilas Construct SRL. Programul evenimentului este următorul: vineri, 8 iunie, în intervalul 8:00 – 17:00 și sâmbătă, 9 iunie, între orele 8:00 – 12:00.

Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaște mai bine produsele și serviciile inovatoare Wienerberger, dar și de a participa la discuții cu reprezentanții companiei care pot oferi soluții concrete pentru întrebări punctuale.  Cei care vor veni la caravană vor afla cum funcționează aplicațiile web www.calculeazatondach.ro,  pentru calculul necesarului de țiglă ceramică, și Vede Tondach, pentru realizarea unei simulări a acoperișului.

 În plus, vineri, pe 8 iunie, la Mall Unirea Shopping Center Brașov, în intervalul 12:00 – 17:00, va fi amplasat un panou interactiv prin intermediul căruia toți cei care doresc să-și construiască o casă sau sunt în plin proces de construire vor primi o invitație specială.   

În perioada mai – iulie 2018, caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine” călătoreşte în 9 orașe din țară, în Craiova, Suceava, Brașov, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Sibiu, Constanța. Puteți afla mai multe informații despre eveniment accesând www.wienerberger.ro.  

 

 

Cele mai citite

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...
Ultima oră
Pe aceeași temă