NEW MONEY: Cine este investitorul care a făcut greșeală după greșeală, timp de 17 ani, până să vândă cu succes aplicația Clever Taxi

de New Money , 10 iulie 2017 - stire actualizata la ora 13:26, 10 iulie 2017
NEW MONEY: Cine este investitorul care a făcut greșeală după greșeală, timp de 17 ani, până să vândă cu succes aplicația Clever Taxi

Cândva, numele său era sinonim cu rețeaua de socializare Neogen, platforma de matrimoniale Noi2 și site-ul de jocuri Doizero. Recent, a contribuit la vânzarea pentru o sumă- record a popularei aplicații Clever Taxi către nemții de la Daimler. Suficiente experiențe din care Călin Fusu a aflat formula magică a investitorilor din tehnologie.

„Salutări din Australia“, le transmitea Călin Fusu (43 de ani) prietenilor de pe Facebook, pe 25 iunie, într-o postare în care apare fotografiat cu o sticlă de bere de ghimbir în mână. Trecuseră doar trei zile după ce vânzarea Clever Taxi, cea mai populară aplicație de comenzi de taxi din România, devenise publică, o tranzacție care a reprezentat primul exit „curat“ făcut de Fusu în 17 ani de antreprenoriat.

Toate informațiile din paragraful de mai sus sunt adevărate, cu o mică excepție: Fusu nu se afla în Australia, ci într-un bar australian din Portul Boston. Nu era acolo în vacanță, ci pentru a participa la o conferință pe teme de recrutare online.

Citește textul integral aici. 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design