13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalLansarea primului număr al revistei Bebelu!

Lansarea primului număr al revistei Bebelu!

Grupul Medien Holding a organizat, luni, evenimentul de lansare al primului număr al revistei Bebelu la Jubile the Ballroom Pipera.

La evenimentul de lansare a revistei au fost prezenţi peste 200 de invitati, mamici si copii, alaturi de partenerii si colaboratorii speciali ai echipei Bebelu: dr. Elena Dan (Bambino Medical Center), Ioana Agachi şi Nicoleta Căpraru (psihoterapeuţi, euparinteghemotoc.blogspot.com), Andreea Popescu (www.hopasus.ro), Ildiko Opriş (psiholog clinician), Mihaela Feodorof (trainer – Yourway Counceling), dr. Cristina Vancsa (Pufushop.ro), dr. Graţiela Beatrice Ilaşcu (Bambino Medical Center), dar şi numeroşi reprezentanţi ai presei.

“Lansarea revistei Bebelu a fost un moment marcat de multa emotie, intrucat noi toti ne doream cu mare nerabdare acest lucru. Am fost curiosi si in acelasi timp luati prin surprindere de Mos Craciun care ne-a daruit cel mai frumos cadou, acum in prag de Sarbatori, acum la patru ani de existenta Bebelu – un produs nou, o experienta noua. Revista Bebelu este rezultatul unei munci de echipa, fiind un exercitiu la care am participat cu totii, ne-am concentrat atentia in asa fel incat produsul sa capete culoarea, forma si structura ceruta de publicul nostru. Am avut sprijinul marii familii Medien Holding care ne-a dat forta si energia de a ajunge acolo unde ne-am propus”, a declarat redactorul sef al revistei, Tatiana Tuta.

Revista Bebelu s-a nascut din nevoia publicului larg de a avea la îndemână mai mult decât o sursă de inspiraţie în domeniul creşterii, educării şi îngrijirii copilului.

În fiecare număr, cititorii vor afla îndrumări, sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei, se vor bucura de dezvăluiri ale părinţilor celebri despre modul în care şi-au crescut proprii copii, vor fi puşi în tema cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă.

Revista Bebelu apare în data de 16 a fiecarei luni, fiind tipărită într-un tiraj ridicat, pe hârtie de cea mai înalta calitate, beneficiind de un layout de excepţie, distribuită în ţară la preţul de numai 3,99 lei.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă