25.4 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăInternaționalSold-out. Festivalul Summer Well, în weekend pe domeniul Știrbey

Sold-out. Festivalul Summer Well, în weekend pe domeniul Știrbey

Tradiționalul festival Summer Well, dedicat iubitorilor de rock din București, va avea loc în acest weekend, pe 9 și 10 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea și va aduce în țara noastră trupe de primă mărime, printre care Placebo, ­Bastille şi The National.

Line-up-ul festivalului este completat de John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth şi Prides.

Accesul publicului la ediţia din acest an a Festivalului Summer Well va fi permis în fiecare dintre cele două zile începând cu ora 15.00. O linie specială RATB îi va duce la Buftea și înapoi pe spectatori.

Concertele, care sunt de o bună bucată de vreme sold-out, vor începe sâmbătă, 9 august, cu trupa Prides, la ora 17.15, urmată de Chloe Howl, la ora 18.30. The 1975 încep să cânte la 19.45, fiind urmați de John Newman la ora 21.15. Vedetele zilei de sâmbătă sunt muzicienii de la Bastille care încep să cânte la ora 22.45. Duminică prima trupă va începe să cânte la ora 17:00. Este vorba de Reptile Youth.

Urmează Tom Odell, care e programat să înceapă să cânte la ora 18.15. Miles Kane va urca pe scenă la ora 19.30; ­urmat de The National la 20.45.

Seara se va încheia cu mult așteptata trupă Placebo care va începe concertul la ora 22.45.  

Cele mai citite

Sebastian Burduja: “România a primit aproape 1,1 miliarde de euro din partea Comisiei Europene, prin Fondul pentru Modernizare”

România a primit recent o sumă impresionantă de aproape 1,1 miliarde de euro din partea Comisiei Europene, prin intermediul Fondului pentru Modernizare. Această finanțare...

În România, 6 din 10 adulți au renunțat la studii după clasa a VIII-a

Iată ce spunea jurnalista de investigație americană Amanda Ripley în cartea "Cei mai deștepți copii din lume și modelele de învățământ care i-au format":...

Austria învinge Olanda și câștigă Grupa D

Selecţionata Austriei a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Olandei, cu scorul de 3-2, în cadrul Grupei D a Campionatului European de fotbal -...
Ultima oră
Pe aceeași temă