24K, pentru prima dată în România

de Maria Capelos , 11 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 16:15, 11 ianuarie 2017
24K, pentru prima dată în România

Formaţi 24K a a fost recompensată cu premiul „Japako Artist of the Year” în cadrul galei Japako Music – International K-Music Awards, reconfirmându-și statutul muzical. Concertul din România face parte din turneul mondial „Still with 24U” 2017.

24K  a luat ființă în anul 2012, avându-i în componență pe Cory, Sungoh, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong și Hongseob. Cei șapte au lansat mini-albumul de debut, intitulat „Hurry Up”, în septembrie 2012, captând imediat atenția publicului și primind recenzii elogioase din partea presei muzicale.

Trupa a început să concerteze apoi pentru promovarea albumului, în paralel lucrând și la următorul album. Acesta avea să apară la 1 august 2013, sub numele „U R So Cute”.

Ca o noutate, piesa care dă numele albumului, conține secvențe de chitară cu distors, încadrate în ritmurile muzicii ­house de inspirație europea­nă. În 2014, trupa a intrat într-o pauză concertistică, reve­nind un an mai târziu cu o nouă componență și cu un nou single, „Hey You”. La scurtă vreme avea să fie lansat un alt single, „Super Fly.”

La începutul anului 2016, trupa și-a anunțat revenirea pe scenă, dând startul turneului cu un nou single, „Still 24K”. Acesta beneficiază de o producție de excepție, în care muzica și dansul vor crea un adevărat show pentru fanii muzicii K-pop din întreaga lume.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design