13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialActorul Robin Williams, omagiat la gala premiilor Emmy 2014

Actorul Robin Williams, omagiat la gala premiilor Emmy 2014

Actorul american Robin Williams va fi omagiat în cadrul ediției premiilor Primetime Emmy 2014, care se va desfășura în 25 august, la Los Angeles, informează contactmusic.com, conform Mediafax.

Organizatorii evenimentului vor să îi aducă un tribut special starului american, care s-a sinucis luni, la vârsta de 63 de ani.

Citește și: VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Don Mischer, producător executiv al galei de decernare a premiilor Emmy, a declarat pentru People.com: "Planurile pentru segmentul «In Memoriam» sunt discutate în aceste zile. Deşi încă nu ne-am revenit după veştile tragice din această săptămână, am început să lucrăm la un proiect pentru a-i oferi lui Robin Williams acel tip de aducere aminte adecvată şi plină de înţelesuri, pe care el o merită pe deplin".

Secţiunea "In Memoriam" din galele de premiere aduce de regulă un ultim omagiu starurilor de la Hollywood şi unor membri de seamă ai industriei filmului care au murit în precedentele 12 luni.

Citește și: FOTO. Rolurile care i-au adus celebritatea lui Robin Williams

Robin Williams va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii funerare private, la care vor participa doar membrii familiei sale şi câţiva prieteni apropiaţi. Potrivit unei surse, familia actorului intenţionează să organizeze şi o ceremonie publică de comemorare a vieţii acestuia, la care vor putea să asiste şi fanii starului american.

Starul american a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat marţi că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care par a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă