24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialȘeicii campioanei Al Ahli: Cosmin Olăroiu a fost ingredientul care ne lipsea!

Șeicii campioanei Al Ahli: Cosmin Olăroiu a fost ingredientul care ne lipsea!

Cosmin Olăroiu este lăudat din nou în Emirate după ce a câștigat titlul cu formația Al Ahli, echipă la care s-a alăturat vara trecută. Șeicii de la Al Ahli sunt mulțumiți de munca de depusă de antrenorul român și declară că acesta a fost un catalizator pentru echipă.

Al Ahli a învins, cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al Wasl, scor 2-1, asigurându-și astfel titlul. Este primul campionat câștigat de clubul din Dubai în ultimele 5 sezoane. După ce a venit la echipă Olăroiu, echipa arabă s-a transformat într-o forță greu de oprit, fiind denumită de jurnaliști "serial winner".

"Olăroiu a fost vital, unul dintre cei mai importanți membri ai echipei și totodată ingredientul care ne lipsea", a declarat Abdullah Al Naboodah, preşedintele Al Ahli, potrivit thenational.ae​. 

"A schimbat multe lucruri şi a muncit foarte multă alături de echipă, însă cel mai important, a câştigat încrederea vestiarului foarte rapid." Preşedintele clubului mai spune că Olăroiu a ştiut cum să motiveze echipa și să-i facă pe jucători să gândească și să creadă că sunt adevărați campioni. 

Venirea lui Olăroiu la echipă a fost ca o gură de oxigen pentru club, antrenorul român reușind să le inspire fotbaliștilor pofta de victorie și dorința a nu se da bătuți niciodată. Al Ahli a mai câștigat campionatul de două ori, în sezoanele 2005-2006 şi 2008-2009.

Mai departe obiectivele lui Olăroiu sunt legate de Cupă, Cupa Președintelui și Liga Campionilor din Asia, acolo unde, marți, echipa sa va disputa un meci decisiv pentru a trece de faza grupelor împotriva arabilor de la Al Hilal, fosta echipă pe care a antrenat-o și la care a jucat și stelistul Mirel Rădoi.

 

Cele mai citite

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

Ungaria arbitrează târgul de cai pentru noua trăsură europeană

Sfârșitul acestei săptămâni ne va lămuri nu doar cine va fi liderul USR-ului de mâine sau candidatul formațiunii pentru președinția României, ci mai mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă