24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialSchumacher, ziua 95: Sunt semne care ne dau speranță

Schumacher, ziua 95: Sunt semne care ne dau speranță

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, declară că familia și apropiații fostului pilot cred în continuare în revenirea sa, speranțele lor fiind alimentate de ultimele semne date de organismul lui Schumacher, conform Mediafax.

"Pot doar să spun că sunt semne care ne dau speranţă", a spus Kehm, în condițiile în care azi se împlinesc 95 de zile de la accidentul în urma căruia fostul pilot a rămas inconștient, la scurt timp medicii inducându-l în comă. 

Kehm mai precizează în legătură cu zvonurile conform cărora soţia lui Schumacher construieşte o anexă medicală la reşedinţa din Elveţia pentru a-l lua acasă pe fostul campion sunt lipsite de fundament: "Zvonurile conform cărora Corinna îşi modifică locuinţa pentru a-l lua acasă pe Michael, în privinţa căruia se mai afirmă că nu mai sunt speranţe, sunt lipsite de orice temei".

Presa engleză a scris, săptămâna trecută, că soţia lui Schumacher pregăteşte o anexă la reşedinţa din Elveţia, astfel încât fostul pilot să fie mutat de la spitalul din Grenoble. Mass-media a mai speculat că soţia lui Michael Schumacher a luat această decizie deoarece medicii cred că şansele ca fostul campion să îşi revină sunt mici.

Cotidianul Bild a notat, joi, că singura construcţie de la reşedinţa familiei Schumacher este cea a unei case pentru tatăl lui Michael, Rolf.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

Cele mai citite

Ungaria arbitrează târgul de cai pentru noua trăsură europeană

Sfârșitul acestei săptămâni ne va lămuri nu doar cine va fi liderul USR-ului de mâine sau candidatul formațiunii pentru președinția României, ci mai mai...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...
Ultima oră
Pe aceeași temă