21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăȘtirile zileiŞeful IGPR se întâlnește cu o delegaţie din Turcia

Şeful IGPR se întâlnește cu o delegaţie din Turcia

Potrivit unui comunicat al IGPR, vizita de lucru a avut ca scop consolidarea relaţiilor de cooperare dintre Poliţia Română şi autorităţile turce în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere.

Şeful Poliţiei Române a subliniat faptul că schimbul de date şi informaţii, precum şi cooperarea pe cazuri operative dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare din Turcia s-au dovedit eficiente în combaterea criminalităţii.

La rândul său, ambasadorul Osman Koray Ertaş şi-a exprimat aprecierea pentru buna cooperare pe care autorităţile turce o au cu Poliţia Română în plan operativ, în lupta împotriva criminalităţii.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, au fost discutate aspecte referitoare la cooperarea dintre poliţiştii români şi cei turci în domenii precum analiza informaţiilor, criminalistică şi investigarea operativă a infracţiunilor.

“Atât şeful Poliţiei Române, cât şi domnul Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România, şi-au manifestat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul inter-instituţional, în spiritul valorilor comune de siguranţă şi legalitate”, se mai precizează în comunicat.

Cele mai citite

Cum alegi scaunul de birou pentru copii?

Școala online a fost pentru mult timp o normalitate în lumea celor mici. Tocmai de aceea, improvizarea unui birou acasă a devenit o prioritate...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...
Ultima oră
Pe aceeași temă