10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialInsecticid pentru distrugerea căpuşelor în parcurile din sectorul 2

Insecticid pentru distrugerea căpuşelor în parcurile din sectorul 2

Autorităţile locale din sectorul 2 vor începe de mâine o acţiune de dezinsecţie a parcurilor de pe raza sectorului, pentru a preveni eventualele probleme legate de posibila apariţie a căpuşelor, ce pot provoca boli grave.

În acelaşi timp, autorităţile fac apel la părinţii şi bunicii care se află în parc cu copii, să acorde o atenţie sporită locurilor în care micuţii se joacă, pentru a evita accidente nedorite produse de substanţele împrăştiate pentru distrugerea insectelor.

Echipele de veterinari vor împrăştia insecticidele speciale pentru distrugerea puricilor şi a căpuşelor, în cele 21 de parcuri din sectorul 2, în principal în zona locurilor de joacă pentru copii şi în locurile special amenajate pentru căţei.

Încă de astăzi, joi, 19 aprilie, locurile în care se va realiza dezinsecţia au fost marcate cu atenţionări prin afişe cu orele în care se va executa această operaţiune în fiecare parc.

Prin această acţiune, primarul Neculai Onţanu doreşte să se asigure că sunt oferite toate condiţiile de petrecere a timpului liber pentru toţi bucureştenii care vin în parcurile sectorului 2.

Primăria Generală a Capitalei a anunţat că, în prezent, în Bucureşti, nu sunt probleme legate de prezenţa căpuşelor în parcuri.

Isteria căpuşelor din parcurile bucureştene. Vezi ce spun autorităţile

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă