9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDerby dobrogean de vacanţă

Derby dobrogean de vacanţă

Farul şi Callatis au remizat, scor 0-0, la capătul unui meci în care jucătorii celor două echipe s-au gândit mai mult la finalul campionatului.

 

FC Farul a disputat, sâmbătă, ultimul meci al stagiuni pe propriul teren. Adversară i-a fost rivala locală Callatis Mangalia, formaţie înfaţa căreia avea de luat o revanşă după ce echipa din sudul litoralului se impusese în tur cu scorul de 4-0. Marinarii au fost însă cu gândul mai mult la vacanţă decât la o eventuală revanşă. Foarte puţini din jucătorii care au purtat tricoul Farului au mişcat în teren, spre dezamăgirea tehnicianului Ion Barbu. „Sunt foarte dezamăgit de jocul prestat şi de atitudinea din teren a multor jucători. Mă aşteptam ca acest ultim meci să fie mult mai dârz şi jucătorii mei să îşi dorească mai mult. Din păcate nu au vrut. Nu ne rămâne decât să mergem la Iaşi, în ultima etapă şi să încercăm să încheiem sezonul cu fruntea sus, de ce nu, să ne impunem în Moldova”, a declarat Ion Barbu, tehnicianul Farului.

Cu excepţia unor jucători precum Pătulea, Rogert Neagoe sau Stegarul ceilalţi componenţi ai echipei de pe litoral nu s-au agitat prea tare, iar oaspeţii puteau profita. Callatis a simţit letargia din tabăra constănţeană şi a fost la un pas de a pleca cu toate cele trei puncte. Norocul constănţenilor a fost că nici fotbaliştii lui Mugurel Cornăţeanu nu s-au întrecut cu firea, evoluând şi ei cu gândul mai mult la vacanţă. Atât pentru Ion Barbu, cât şi pentru Mugurel Cornăţeanu urmează o perioadă de incertitudine. „Contractul meu s-a încheiat, dar eu vreau să continui aici. Totuş depinde însă de cine va ieşi primar la Mangalia”, a spus Cornăţeanu. La rândul său, Ion Barbu a spus: „Am reuşit să ducem sezonul la sfârşit. Planuri de viitor nu îmi fac pentru că nu ştiu ce va fi. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu vreau să continui ca antrenor principal, dar rămâne să discutăm, este prea devreme să spun ceva concret”. 

Săgeata a pierdut la scor

Una dintre cele mai severe înfrângeri ale sezonului, pentru Săgeata Năvodari, s-a consemnat sâmbătă. Echipa antrenată de Aurel Şunda a cedat jocul cu FCM Bacău, scor 0-4. Hurdubei şi Vraciu au marcat câte două goluri în poarta unei echipe gazdă care însă nu a jucat în formula de bază. Mai mulţi fotbalişti au fost excluşi din lot, iar tehnicianul năvodărenilor s-a confruntat şi cu accidentaţi sau suspendaţi. În aceste condiţii, rezultatul pare unul normal. Săgeata se va deplasa, în ultima rundă, pe terenul celor de la Viitorul, echipa lui Hagi, care mai are nevoie de un singur punct pentru a promova.

 

7 este locul din clasament pe care se află Farul, Callatis fiind o poziţie mai jos.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă