24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialHoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

Hoți de componente auto, prinși de poliția din Târgoviște

11 acumulatori auto, două radiatoare şi alte componente au fost ridicate de poliţiştii din Târgovişte, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi sustras bunuri din autoturisme. Cei doi au fost reţinuţi.

”La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au efectuat două percheziţii domiciliare în localitatea Produleşti, judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi din autoturisme.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 acumulatori pentru autoturisme, 2 radiatoare şi mai multe componente auto”, informează IGPR.

În fapt, din cercetări a reieşit că doi bărbaţi, de 17 şi 25 de ani, ambii din localitatea Produleşti, în perioada 23-25 aprilie a.c., prin folosirea unor chei potrivite, ar fi sustras mai multe componente auto, respectiv acumulatori şi radiatoare, din 13 autoturisme parcate în Târgovişte.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Cele mai citite

VIDEO. Elena Lasconi a câștigat șefia USR și a ieșit cu un discurs a la Diana Șoșoacă

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), iar primul său discurs...

VIDEO. Edward Iordănescu, mândru de băieții lui și de suporterii naționalei: “Muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim”

Declarația lui Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, după egalul cu Slovacia (1-1) și calificarea în optimile de finală ale EURO...

Slovacia se alătură inițiativei Cehiei pentru achiziția de obuze destinate Ucrainei

Preşedintele slovac Peter Pellegrini a anunţat miercuri în timpul unei vizite în Republica Cehă că iniţiativa gestionată de aceasta din urmă pentru achiziţia de...
Ultima oră
Pe aceeași temă