VIDEO. Autostradă blocată, în Arizona, în semn de protest față de politicile lui Trump

de Avram Eliza , 19 martie 2016 - stire actualizata la ora 23:05, 19 martie 2016
VIDEO. Autostradă blocată, în Arizona, în semn de protest față de politicile lui Trump

Mai multe persoane au protestat, sâmbătă, împotriva politicilor lui Donald Trump, și au blocat autostrada spre mitingul din Phoenix, Arizona, al favoritului republican la prezidenţiale, transmite Reuters, conform News.ro.

Imaginile  îi surprind pe protestatarii care au blocat autostrada ce duce în Phoenix, formând un şir de autovehicule şi scandând mesaje împotriva candidatului republican. Protestatarii ţin mai multe pancarte cu mesaje precum: ”Aruncaţi-l la gunoi pe Trump” şi ”Închide-i gura lui Trump”.

 

Mitingurile electorale lui Donald Trump au devenit deja cunoscute pentru lipsa de control, pentru că au fost de mai multe ori întrerupte de protestele care au izbucnit în audienţă. De altfel, un miting din Chicago a fost anulat săptămâna trecută, după ce un bărbat care sprijină supremaţia albilor a atacat un afroamerican la mitingul miliardarului din Carolina de Nord .

Comentarii

  • Dadi

    19 martie 2016 23:23

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design