Tânăra ucisă în accidentul din Times Square se afla în vizită cu mama și sora sa, în New York

de Iulia Iancu , 19 mai 2017 - stire actualizata la ora 17:04, 19 mai 2017
Tânăra ucisă în accidentul din Times Square se afla în vizită cu mama și sora sa, în New York

Adolescenta de 18 ani care a murit în accidentul din piața Times Square, după ce un bărbat în stare de ebrietate a pierdut controlul mașinii și a intrat, în plin, în mulțime, era o turistă din Michigan și vizita New York-ul, alăruti de sora și de mama sa, potrivit The Telegraph. În accident au mai fost rănite și alte 22 de persoane. 

"M-a motivat, m-a iubit, mi-a oferit tot ce aveam nevoie. Iar acum nu mai e. Nu știu cum voi umple acest gol. Nu știu cum o să trăiesc fără ea", a declarat tânărul, a declarat iubitul victimei. Acesta a mai adăugat că sora, în vârstă de 13 ani a fetei, a scăpat cu viață.

Șoferul care a aprovocat accidentul, Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanță halucinogenă (PCP, fenciclidină) și a declarat poliției că Dumnezeu i-a spus să facă asta, a informat CNN vineri dimineață, citând o sursă din cadrul poliției. Rojas suferă de "probleme psihologice" și le-a spus polițiștilor că se aștepta să fie împușcat de forțele de ordine, a precizat CNN.

Conform relatărilor martorilor, el conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square când a virat pentru a intra pe strada 42 și, conducând pe contrasens, a urcat bordura și a intrat în pietoni, prima victimă fiind o turistă de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era însoțită de sora sa, de 13 ani, aceasta fiind rănită, potrivit autorităților.

Richard Rojas, care a lucrat în cadrul armatei din 2011 până în 2014, a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub efectul alcoolului și alte încălcări ale legii. În martie, a fost reținut ultima dată după ce a amenințat cu cuțitul la gât o persoană.

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design