Președintele Lukașenko din Belarus susține că protestele din țara lui sunt dirijate de o putere occidentală

de Mihai Diac , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:41, 20 martie 2017
Foto: www.novosti.rs

Președintele din Belarus, Aleksandr Lukașenko, a declarat luni că protestele din țara lui sunt puse la cale de o putere străină, transmite agenția DPA, preluată de Agerpres.

Potrivit președintelui aflat la putere de peste două decenii, o "coloană a cincea" finanțată și sprijinită din Occident încearcă destabilizarea Belarus, unde au avut loc demonstrații în ultimele săptămâni.

"Ne putem descurca. Nu e o problemă", a susținut Lukașenko. El s-a arătat totuși mai preocupat de tulburările pe plan intern decât de desfășurarea de trupe NATO lângă frontieră.

Guvernul de la Minsk a permis inițial demonstrațiile, dar în ultimele zile poliția a intervenit. Peste 240 de protestatari au fost arestați luna aceasta. Principala lor nemulțumire este o nouă taxă care li se va percepe șomerilor.

Comentarii

 • Ionel

  21 martie 2017 7:38

  V-am spus eu? Soros se baga in toate tarile foste comuniste. Macar in Belarus e bine ca n-au multinationale.

  raspunde comentariului
 • Gigel

  20 martie 2017 22:43

  Nepoate! La cați din KGB ai matale in solda fara sa știi , nici macar o musca americana nu scapa.... Daca e sa iți faca o manifestație cred ca tot cel care il crezi preten si anume Putinica iși da acordul. Lasa fantasmagoriile ca nu te mai cred nici ai tăi. Or fi aștia fraieri dar până la urma tot se prind.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design