33.4 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialÎmpușcături într-un liceu din Washington

Împușcături într-un liceu din Washington

Un incident armat a avut loc, vineri dimineata, la un liceu din statul american Washington, soldat cu mai multe victime.

Presa locala din orasul Marysville anunta ca ar fi vorba despre cel putin 4 persoane ucise si 6 ranite, in urma impuscaturilor de la liceul Marysville Pilchuck, potrivit Fox News.

Un elev a deschis focul in cantina liceului dupa care s-a impuscat in cap, conform politiei locale.

De asemenea, televiziunile anunta ca doua persoane au fost transportate la spital cu elicopterul, insa nu se stiu prea multe detalii ale incidentului care a avut loc la un liceu aflat la circa 55 de kilometri nord de Seattle, la ora locala 10:45.

 

Totodata, patru persoane au fost transportate cu ambulanta la Centrul Medical Regional Providence, din orasul apropiat Everett, printre acestea aflandu-se si o victima ranita la cap.

Conducerea unitatii de invatamant din orasul de circa 60.000 de locuitori a anuntat ca scoala este inchisa din cauza unei "situatii de urgenta" si ca politia si serviciile de urgenta intervin la fata locului.

Cele mai citite

MAE confirmă că un român a murit în inundațiile din Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat cetăţenia română a celei de-a treia persoane dispărute, şi ulterior găsită decedată, în urma inundaţiilor produse, pe 31...

Munca și drogurile

Deviza  ”civilizației spectacolului”  în care trăim ar trebui să fie ”nimic nu e ceea ce pare”. Cu toate că sunt la modă minivacanțele și...
Ultima oră
Pe aceeași temă