Emmanuel Macron speră că Donald Trump se va răzgândi în privința Acordului de la Paris privind schimbările climatice

de Adrian Bărbulescu , 16 iulie 2017 - stire actualizata la ora 16:18, 16 iulie 2017
Emmanuel Macron speră că Donald Trump se va răzgândi în privința Acordului de la Paris privind schimbările climatice

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și-a exprimat speranța că omologul său american, Donald Trump, va reveni asupra deciziei de a retrage Statele Unite din Acordul de la Paris privind combaterea schimbărilor climatice.

"Trump mi-a spus că va încerca să găsească o soluție lunile viitoare. Am discutat în detaliu despre ce l-ar putea face să revină în Acordul de la Paris", a declarat Macron, citat în numărul de duminică al săptămânalului Le Journal du Dimanche.

Președintele SUA și-a retras țara din acord la începutul lui iunie, susținând că mari poluatori cum ar fi India și China sunt tratați cu îngăduință, în detrimentul industriei americane. Macron și Trump s-au reîntâlnit săptămâna acesta în capitala Franței, cu ocazia zilei naționale a Franței, 14 iulie. Cu această ocazie, Trump a declarat că "s-ar putea întâmpla ceva în legătură cu Acordul de la Paris".

Acordul semnat în 2015 de aproape 200 de țări consemnează ținta de a limita încălzirea globală la mai puțin de două grade Celsius, până în 2100, în special prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon și alte gaze cu efect de seră.

Comentarii

 • Mike

  17 iulie 2017 9:39

  Oferta speciala lucru acasa cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email prisonbreak94yahoo.com

  raspunde comentariului
 • Macron un frustat ...exploziile solare au loc pt.ca nu mai plateste Trump taxa de schimbare climatica...te doare-n cot de franta,meschinule!

  16 iulie 2017 16:35
 • un roman

  16 iulie 2017 8:35

  Macaron,baietelul de mingi, al rotshilzilor

  raspunde comentariului
 • un roman

  16 iulie 2017 8:32

  Ce stringere prietenoasa de mina,,trbuia sa-i rupa mina Te President, Trump,piticului,pupetului,mupetului,illuminatilor,inscaunat ,Roi

  raspunde comentariului
 • un roman

  16 iulie 2017 8:23

  ALEX JONES EXPOSE MACRON YOU TUBE

  raspunde comentariului
 • un roman

  16 iulie 2017 8:21

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design