10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVideo+Foto: Trailerul oficial al filmului SF Deadpool: Ryan Reynolds se transformă în...

Video+Foto: Trailerul oficial al filmului SF Deadpool: Ryan Reynolds se transformă în supereroul ironic al Marvel

Primul trailer oficial al filmului științifico-fantastic Deadpool a fost dat publicității, miercuri, generând reacții diverse cu privire la calitatea producției 20th Century Fox. 

Personajul principal al filmului este Wade Wilson, fost ofițer în Forțele Speciale, care se va transforma în supereroul Deadpool în urma unui experiment genetic, ce îi oferă puteri de vindecare rapidă. Astfel, înarmat cu noile sale abilități și cu un simț al umorului ciudat, Deadpool pleacă în căutarea bărbatului care i-a distrus viața, notează imdb.com. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini din filmul Deadpool care va fi lansat în 2016.

2:54 de minute de împușcături și bătăi

Din primele secunde ale trailerului aflăm că Wade Wilson, interpretat de actorul Ryan Reynolds, suferă de cancer, ceea ce îl împinge să se ofere voluntar într-un experiment genetic în urma căruia va primi superputeri. Nu atât de mult superputerile îl atrag pe erou, cât posibilitatea de a fi cu iubita lui, interpretată de actrița Morena Baccarin. În continuare, trailerul se rezumă la împușcături și glume. 

Dacă ne luăm după primul trailer oficial al mult-așteptatului film Marvel, Deadpool, atunci ne putem aștepta și la multe momente amuzante, cât și la unele pline de suspans, potrivit time.com. 

Sursă: Youtube/ 20th Century Fox

Filmul Deadpool va apărea pe marile ecrane în 2016. Acesta se bazează pe benzile desenate Marvel. Supereroul Deadpool a avut o scurtă apariție în filmul X-Men Origins: Wolverine. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă