10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSUPERMAN ARESTAT! Denom, Prinţu', Superman şi Gilbert, reţinuţi după ce s-au bătut...

SUPERMAN ARESTAT! Denom, Prinţu’, Superman şi Gilbert, reţinuţi după ce s-au bătut cu săbii, bâte, cuţite şi un pistol

“Denom” şi “Prinţu’ ” s-au bătut cu săbii, bâte, cuţite şi un pistol cu “Superman” şi “Gilbert” într-o benzinărie din Sectorul 1 din Bucureşti, în 1 septembrie, toţi patru, împreună cu un al cincilea bărbat, fiind reţinuţi, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, scrie Mediafax.

Cei cinci au fost aduşi joi dimineaţă la poliţie după ce au fost ridicaţi în timpul unei percheziţii la clanul Vică din Bucureşti, o grupare interlopă care acţionează în principal în Sectorul 1.

Cei cinci, identificaţi într-un comunicat de joi al Parchetului Tribunalului Bucureşti doar cu iniţiale şi porecle, vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. “Prinţu’ ” este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării. În total, la bătaie au participat şapte persoane, susţin procurorii, fără a preciza de ce nu au fost reţinuţi şi ceilalţi doi.

“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 1.09.2011, în incinta unei benzinării de pe raza sectorului 1, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la vânzarea unui autoturism, inculpaţii S.R., zis «Denom», R.F. şi P.I., zis «Prinţu’», pe de o parte, respectiv N.M., zis «Gilbert», N.F., zis «Superman», G.R. şi D. T., pe de altă parte, s-au agresat reciproc, folosind cuţite, săbii, bâte din lemn, precum şi un pistol cu care s-au tras mai multe focuri, astfel fiind tulburate liniştea şi ordinea publică în zonă”, se precizează în comunicatul procurorilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă