9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialReprezentanta Romaniei la Miss Universe va fi aleasa pe 27 iunie

Reprezentanta Romaniei la Miss Universe va fi aleasa pe 27 iunie

Reprezentanta Romaniei la concursul Miss Universe 2009 va fi aleasa pe data de 27 iunie, finala marii competitii internationale de frumusete urmand sa aiba loc pe 23 august, in Bahamas, potrivit organizatorilor Miss Universe Romania.
Intre 22 mai si 11 iunie au loc inscrierile pentru faza nationala a Miss Universe 2009, la care pot participa tinere cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani. Potrivit organizatorilor fazei nationale, castigatoarea Miss Universe Romania va avea sansa de a reprezenta tara noastra la concursul international, pentru prima data dupa 11 ani.
Probele concursului vor consta in defilarea concurentelor in vestimentatie de zi, costum de baie, costum popular, rochie de seara si un interviu de evaluare a personalitatii. "Concurentele trebuie sa dea dovada unei bune moralitati, sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice si cu tarie de caracter", potrivit site-ului organizatorilor.
Premiile concursului din Romania au o valoare totala de peste 100.000 de euro.
Miss Universe este un concurs de frumusete organizat anual de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996. Din 2003, postul de televiziune NBC a castigat drepturile de difuzare ale concursului. In prezent, titlul "Miss Universe" este detinut de Dayana Mendoza, din Venezuela.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă