Elena Udrea, un nou look pe Facebook

de Carla Popa , 28 decembrie 2015 - stire actualizata la ora 23:02, 28 decembrie 2015
Elena Udrea, un nou look pe Facebook

Elena Udrea se face remarcată din nou la sfârsit de an, după ce la începutul lui 2015 a fost arestată preventiv în dosarul Gala Bute. De data aceasta, "blonda de la Cotroceni" îşi uimeşte fanii si prietenii cu o nouă poză postată pe contul său de Facebook, imagine care a primit deja aproape 20 de mii de like-uri. 

"Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă de ce?. Eu visez lucruri care n-au mai existat şi mă întreb de ce nu?. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a hărăzit să trăiesc în fiecare clipă a vieţii mele! Vă mulţumesc vouă, celor care v-aţi gândit vreodata la mine! Vă mulţumesc tuturor pentru urările de ziua mea!" - este ultimul mesaj postat pe pagina personală de Elena Udrea, cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani, pe 26 decembrie.

Comentarii

 • Erata...

  29 decembrie 2015 19:18

  In locul astericsurilor, a se citi l i c h e l e...

  raspunde comentariului
 • Multi ani fericiti, Elena!

  29 decembrie 2015 19:16

  Ion Cristoiu '' Mineriadele, debarcarea premierilor de către preedinți, renunțarea la politică a unor personalități ale politicii, deschiderea surprinzătoare a unor dosare uitate prin sertare, victorii dubioase în alegerile prezidențiale.Simpla privire aruncată asupra enigmelor postdecembriste ne dezvăluie drept esență schimbarea de Putere prin mijloace obscure care au ocolit instituțiile democratice sau le-au folosit pentru a spoi democratic decizii luate de instituțiile de forță''.Nici nu mai trebuie sa rastalmacim amarele cuvinte ale Elenei Udrea despre ******* si oameni cinstiti, fiindca intr-adevar daca ceva miraculos nu se intampla in Tara, suntem de-a dreptul pravaliti in prapastia terorii, o prapastie fara cale de intoarcere. Elena Udrea de un an si mai bine este un alt om, mult mai matur dupa atatea patanii in urma carora oricine ar fi ramas cu sechele...iata ca ea dovedeste o tarie formidabila, tarie pe care ti-o da constiinta nevinovatiei!!! La multi ani, Elena!!!

  raspunde comentariului
 • gabriela

  29 decembrie 2015 10:36

  o beizadea rapace

  raspunde comentariului
 • cioara spoita

  29 decembrie 2015 3:08

  macar nu mai da iama la buzunare

  raspunde comentariului
 • ion

  29 decembrie 2015 2:00

  Ce fatza de bimbo are penala asta. Mai grav e ca aceasta inculpata puscariasa are si cativa fani. Abia astept sa o vad in puscarie pe jegoasa asta de Udrea.

  raspunde comentariului
 • catavencu

  29 decembrie 2015 1:16

  100 mutra de tiganca

  raspunde comentariului
 • Chiar toti borfasii trebuie sa ne intereseze ?

  29 decembrie 2015 1:05

  E libera , fireste , sa-si schimbe toate loocele dupa cum vrea , dar cine e ea , in definitiv, de trebuie sa ne amintim ca are cont pe Phasebuch ? Te-a luat DNA-ul la puricat ? Gata , esti ca si BORFAS omologat .

  raspunde comentariului
 • Da...

  28 decembrie 2015 23:05

  Un nou luc al coorvei pe feisbuc...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design