VIDEO. Ludovic Orban și Mihai Gâdea s-au certat în direct la Antena 3. Orban: Nu cred că l-ați întrebat pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci

de Mihai Diac , 11 august 2017 - stire actualizata la ora 12:32, 11 august 2017
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un schimb dur de replici cu realizatorul TV Mihai Gâdea, în timp ce era invitatul acestuia într-o emisiune a postului Antena 3.

Mihai Gâdea i-a reproșat lui Orban că nu are poziții mai tranșante împotriva abuzurilor legate de activitatea DNA, deși actualul lider al PNL fusese scos din cursa pentru Primăria Capitalei de un dosar în care, ulterior, a fost achitat de judecători.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă nu caută să se răzbune împotriva procurorilor care l-au scos din cursa pentru Primăria Capitalei.

”Din câte înțeleg, procurorul respectiv nu mai este în DNA. Nu știu pe unde îl poartă pașii. Cred că se face și un soi de evaluare, iar procurorul respectiv știu că nu mai este în DNA. Eu cred că misiunea noastră a tuturor nu este să căutăm răzbunare împotriva celor care ne-au făcut rău, ci trebuie să căutăm să venim cu idei, cu proiecte care să îi ajute pe semenii noștri”, a spus Ludovic Orban.

"Eu cred că dumneavoastră ați făcut un blat cu cineva, altfel nu înțeleg această atitudine împăciutoare", l-a acuzat Mihai Gâdea.

"Nu este o atitudine împăciutoare, dar din poziția mea ce ați fi făcut? Eu cred că există dreptate și acest lucru se va dovedi. Nu știu dacă am venit în această emisiune pentru a mă lua dumneavoastră la rost. Nu am văzut ca în emisiunile cu ceialalți lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-ați întrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am răspuns cu bunăvoință invitației dumneavoastră”, a replicat liderul PNL.

Comentarii

 • Gulea

  13 august 2017 23:36

  Cine crede ca la Antena 3 jurnalistii sunt neutrii din punct de vedere politic, amarnic se inseala, ei sunt lingaii si latratorii PSD-ului care linge si latra in favoarea PSD-ului pentru o leafa murdara din hotiile PSD-istilor. Unde s-a mai pomenit in toate tarile lumii ca un politician sa se imbogateasca in 4 ani cum se imbogatesc PSD-istii in Romania? Citi ani de puscarie au primit PSD-istii care au fost descoperiti ca HOTI de la A. Nastase si pana la L.Dragnea?

  raspunde comentariului
 • Cristian

  13 august 2017 22:40

  PSD are "un regiment" de propagandisti, ei l-au adus la guvernare mintind poporul cu nerusinare. Bietul L. Dragnea trebuie sa plateasca cu BANI acesti propagandisti. De unde sa ia bietul L.Dragnea BANI decat din afaceri murdare, porcaresti.....

  raspunde comentariului
 • Nikos

  12 august 2017 19:13

  Orban, în opinia dvs e normal? Sunteți sigur?

  raspunde comentariului
 • Dan T

  11 august 2017 21:43

  Servitorul PSD M.Gadea are obiceiul de a fi mojic atunci cand intervievatul nu e omul casei si nu satisface directivele postului - infierarea cu manie capitalista, proletara ? a binomului care-i baga la puscarie pe ai lor. Alte binoame prietene se bucura de o atitudine binevoitoare din partea postului Antena 3.

  raspunde comentariului
 • Vasile M. Sîrbu

  11 august 2017 18:31

  Grigore AlexandrescuCâinele i căelul "Cât îmi sunt de urâte unele dobitoace,Cum lupii, urii, leii i alte câteva,Care cred despre sine că preuiesc ceva!De se trag din neam mare,Asta e o-ntâmplarei eu poate sunt nobil, dar s-o arăt nu-mi place.Oamenii spun adesea că-n ări civilizateEste egalitate.Toate iau o schimbare i lumea se cioplete,Numai pe noi mândria nu ne mai părăsete.Cât pentru mine unul, fietecine tieC-o am de bucurieCând toată lighioana, măcar i cea mai proastă,Câine sadea îmi zice, iar nu domnia-voastră."Aa vorbea deunăzi cu un bou oarecareSamson, dulău de curte, ce lătra foarte tare.Căelul Samurache, ce edea la o parteCa simplu privitor,Auzind vorba lor,i că nu au mândrie, nici capricii dearte,S-apropie îndatăSă-i arate iubirea ce are pentru ei"Gândirea voastră, zise, îmi pare minunată,i sentimentul vostru îl cinstesc, fraii mei."- "Noi, fraii tăi? răspunse Samson plin de mânie,Noi, fraii tăi, potaie!O să-i dăm o bătaieCare s-o pomeneti.Cunoti tu cine suntem, i i se cade ie,Lichea neruinată, astfel să ne vorbeti?"- "Dar ziceai..." - "i ce-i pasă? Te-ntreb eu ce ziceam?Adevărat vorbeam,Că nu iubesc mândria i că urăsc pe lei,Că voi egalitate, dar nu pentru căei."Aceasta între noi adesea o vedem,i numai cu cei mari egalitate vrem.

  raspunde comentariului
 • Dr. Georges Iscru Strasbourg

  11 august 2017 15:41

  D-le Redactor Sef, Sant un vechi colaborateur al ziarului "Romania Libera" de pe vremea lui P.M.Bacanu zis "Vlad Tepes" care tragea in teapa pe toti redactorii mediocri.Vreau sa stiu si eu de ce cele 2 comentarii pertinente si de calitate sant cenzurate !! Merci

  raspunde comentariului
 • Dr. Georges Iscru Strasbourg

  11 august 2017 15:27
 • Mama procuror tata judecator finutu sereist noi gardieni

  11 august 2017 14:29

  Raspuns gresit.Voi politicienii mai ales liberali omorati prin abuz in puscarii,sa faceti astfel de legi ca astfel de abuzuri sa nu existe.

  raspunde comentariului
 • ISSIMA

  11 august 2017 14:25

  A 3 invită persoane publice doar că să le pună în situații penibile și pe cât se poate să le umilească public, Acolo în studioul A3 moderatorii de-acolo dau impresia de factumm totum, de inși care dețin adevărul absolut. Doar ei au dreptul de-a trata cu superioritate pe interlocutorii invitați acolo spre a fi inculpați, umiliți sau măcar certați.

  raspunde comentariului
  • Maria

   11 august 2017 16:28

   Dar domnii parlamentari au dreptul sa ne umileasca pe noi care suntem cetatenii acestei tari?Aici ne-am nascut ,am invatat,am muncit si am ramas aici ca sa traim cu pensii de cateva mii de lei iar "ei"voteaza cu nerusinare salarii si pensii speciale de sute de mii!! Noi am muncit 40,30 20ani cu responsabilitateam avut raspunderi mari in fiecare minutsi "ei"ne rad pe la spate.Vaaai ce suparat e Orban!!! Da, trebuie tras la raspundere cum ar trebui toti trasi la raspundere.Se cearta la tv ca saii credem noi iar dupa emisiune rad si-si dau mana.Au fost si PNL-isti la carma si...???Ne-am pierdut identitatea,demnitatea in urma lor!!! Rusine .

   raspunde comentariului
 • Dr.Georges Iscru Strasbourg

  11 august 2017 13:19

  Dle Redactor Cenzor,Pacat ca inca mai cenzurati comentarii care nu va convin...Regret ca P.M.Bacanu asa zisul" Vlad Tepes" nu mai este cheful d-voastra......Mais comme meme ATENTION.

  raspunde comentariului
 • Dr.Georges Iscru Strasbourg

  11 august 2017 13:13

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design