9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVaslui: O tânără de 18 ani a murit după ce s-a răsturnat...

Vaslui: O tânără de 18 ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

O tânără de 18 ani a murit şi un bărbat de 47 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut, luni după-amiază, pe un drum judeţean din Vaslui, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc în afara localităţii Stoişeşti, de pe drumul judeţean DJ 244, după ce maşina condusă de bărbatul de 47 de ani a derapat pe mâzga de pe şosea din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

În consecinţă, autoturismul, înmatriculat în străinătate şi cu volan pe partea dreaptă, a pătruns pe sensul opus de mers şi apoi s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul a reuşit să iasă din maşină şi, cu ultimele puteri, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul unui echipaj medical de la Ambulanţă.

"Din nefericire, echipajul medical deplasat la intervenţie nu a mai putut-o salva pe tânăra de 18 ani, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, acesta a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cele două victime ale accidentului sunt din sate componente ale comunei vasluiene Banca şi se pare că şoferul s-a oferit să o ducă pe tânăra de 18 ani din Stoişeşti în localitatea unde locuia, respectiv 1 Decembrie.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 47 de ani pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă